Nelemans Breda

Contactgegevens:

Huifakkerstraat 6
4815 PN Breda

T: 076 – 5225353
E: breda@nelemans.nl
Whatsapp ons: 076-5225353

Let op: mogelijk zijn niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees voor je bezoek eerst onze coronamaatregelen.

Openingstijden:

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12.00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden:

Momenteel zijn er geen aangepaste openingstijden.

Bouwmarkt Breda

Nelemans Breda is, dé bouwmarkt in Breda en een van de zeven vestigingen van Nelemans. In onze groothandel in Breda kunnen zakelijke klanten en particulieren terecht voor het kopen van bouwmaterialen om hun (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Breda is gevestigd aan de Huifakkerstraat in de wijk Steenakker te Breda, in de buurt van het NAC-stadion.

De vestiging in Breda heeft een Bouwcenter Bouwshop en een afhaalmagazijn. Onze medewerkers in de Bouwshop en het magazijn helpen je graag op het gebied van (af)bouwmaterialen en toebehoren. Samen realiseren we jouw (zakelijke) project.

  • Nelemans Bouwshop
  • Snel materialen afhalen
  • Specialistisch persoonlijk advies

 

 

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Bouwmaterialen Breda

Wil je bouwmaterialen kopen in Breda? Bezoek dan onze Nelemans Bouwshop en wij helpen je graag verder. Van bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen tot aan toebehoren, in Breda vind je een compleet assortiment. Kom langs en haal direct je materialen af. Heb je behoefte aan advies? Onze medewerkers adviseren en helpen je graag met het bepalen van de juiste materialen voor jouw project of klus.

  • Bouwmaterialen: hout- en plaatmateriaal, isolatie, kalkzandsteen, gevelbekleding, zand en grind, dakpannen, etc.
  • Toebehoren: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, stoere werkkleding, etc.
Bekijk ons assortiment ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›