Nieuwsberichten Bouwcenter Nelemans

 • Bouwcenter Actiekrant 3 – 2018

  Van 12 maart tot en met 28 aprils is er weer een nieuwe actiekrant met leuke aanbiedingen. Bekijk de aanbiedingen van deze maand in de actiekrant door verder te lezen.

   Lees meer >>

 • Monier geeft een DEMO bij Bouwcenter Nelemans in Etten-Leur

  Kom maandag 19 maart naar onze domo-ochtend in Etten-Leur! Van 7.00-12.00 uur zijn er specialisten van Monier aanwezig die meer komen vertellen over Wakaflex en Hoekkeperband en daarnaast al je vragen beantwoorden over Monier producten. Meer informatie? Lees verder.

   Lees meer >>

 • Info-avond Gevelbekleding

  Op woensdag 28 maart organiseren we bij Bouwcenter Nelemans een infoavond over gevelbekleding. Wil je hier graag meer over weten? Lees verder voor meer informatie.

   Lees meer >>

 • DEMO Waterdichting bij Bouwcenter Dijkstra Den Haag

  Kom woensdag 21 februari naar onze demo-ochtend in Den Haag! Van 9.00-13.00 uur zijn er specialisten van Sika aanwezig die meer komen vertellen over waterdichting en daarnaast al je vragen over Sika producten beantwoorden.

   Lees meer >>

 • Bouwcenter Actiekrant 2 – 2018

  Van 12 februari tot en met 11 maart is er weer een nieuwe actiekrant met leuke aanbiedingen. Bekijk de aanbiedingen van deze maand in de actiekrant door verder te lezen.

   Lees meer >>

 • Bouwcenter Nelemans deelt mutsen uit tijden de Winterspelen!

  Bouwcenter Nelemans deelt mutsen uit tijdens de Winterspelen! Deel een foto op Facebook van je materialen die je bij Bouwcenter Nelemans hebt gehaald en ontvang gratis een warme muts!

   Lees meer >>

 • Spaar gratis kaarten voor de coolste baan van Nederland!

  Spaar nu voor gratis kaarten voor de Coolste Baan van Nederland, bij aankoop van elf deelnemende actieproducten. Vraag je spaarkaart nu aan bij een dichtstbijzijnde Bouwcentervestiging en wees er snel bij. OP=OP.

   Lees meer >>

 • Bouwcenter Actiekrant 1 – 2018

  Van 8 januari tot en met 11 februari is er weer een nieuwe actiekrant met leuke aanbiedingen. Bekijk de aanbiedingen van deze maand in de actiekrant door verder te lezen.

   Lees meer >>

 • Gewijzigde openingstijden Bouwcenter Dijkstra Den Haag

  Per 2-1-2018 zijn de openingstijden bij Bouwcenter Dijkstra in Den Haag aangepast. De vestiging is nu op werkdagen al vanaf 6.30 uur geopend. Lees verder voor meer informatie.

   Lees meer >>

 • Efficiënt bouwen met BIM

  Binnen Bouwcenter Nelemans hebben we sinds kort een BIM afdeling opgezet. We vertellen je graag waarmee wij je van dienst kunnen zijn en wat wij met deze afdeling extra kunnen bieden.

   Lees meer >>

Top