Nieuwsberichten Bouwcenter Nelemans

 • Bouwcenter Actiekrant 1 – 2018

  Van 8 januari tot en met 11 februari is er weer een nieuwe actiekrant met leuke aanbiedingen. Bekijk de aanbiedingen van deze maand in de actiekrant door verder te lezen.

   Lees meer >>

 • Gewijzigde openingstijden Bouwcenter Dijkstra Den Haag

  Per 2-1-2018 zijn de openingstijden bij Bouwcenter Dijkstra in Den Haag aangepast. De vestiging is nu op werkdagen al vanaf 6.30 uur geopend. Lees verder voor meer informatie.

   Lees meer >>

 • Efficiënt bouwen met BIM

  Binnen Bouwcenter Nelemans hebben we sinds kort een BIM afdeling opgezet. We vertellen je graag waarmee wij je van dienst kunnen zijn en wat wij met deze afdeling extra kunnen bieden.

   Lees meer >>

 • Spaaractie Feestdagen!

  Spaar van 27 november tot en met 29 december bij Bouwcenter Nelemans en Bouwcenter Dijkstra voor een GRATIS Bierpakket. Verzamel genoeg stempels door producten te halen in een van onze Bouwshops en stempel je bierpakket bij elkaar. Lees verder voor meer informatie.

   Lees meer >>

 • Bouwcenter Actiekrant 11 – 2017

  Van 20 november tot en met 17 december is er weer een nieuwe actiekrant met leuke aanbiedingen. Deze maand is er ook een lekkere rookworstenactie. Bekijk de aanbiedingen van deze maand in de actiekrant door verder te lezen.

   Lees meer >>

 • Beamix Metselmortel 320 in een Mini Silo

  Is een grote silo metselmortel te groot en het werken met zakgoed te omslachtig? Maak dan gebruik van de Mini Silo met Beamix Metselmortel 320 voor zuigende stenen. Lees verder voor meer informatie.

   Lees meer >>

 • Bouwcenter Actiekrant 10 – 2017

  Van 23 oktober tot en met 19 november 2017 is er weer een nieuwe actiekrant met leuke aanbiedingen Bekijk de aanbiedingen van deze maand in de actiekrant door verder te lezen.

   Lees meer >>

 • Demo Edilteco – XXLight lichtgewicht mortel

  Op dinsdag 5 september komt Edilteco Benelux naar onze vestiging in Etten-Leur voor een demo over XXLight® lichtgewicht mortel. Lees verder voor meer informatie.

   Lees meer >>

 • Paintplex Garantie triplex

  Tot en met 31 augustus 2017 hebben is er Bouwcenter Nelemans en Dijkstra introductievoordeel op Paintplex Garantie Triplex, een nieuw product in ons assortiment.

   Lees meer >>

 • Race mee met Weber Beamix en win!

  Win tickets voor de formule 1 in Spa-FrancorchampsKom op dinsdag 13 juni naar onze vestiging in Oosterhout, race in een professionele race simulator en maak kans op tickets.

   Lees meer >>

Top