Keuken inspiratie

Keuken inspiratie wit

Door: Deel:

Wit is een klassieke en tijdloze kleur voor de keuken. Daarom geven wij je hieronder graag wat extra keuken inspiratie. Wit zorgt niet alleen voor een ruimtelijk effect, maar past ook binnen elke interieur stijl. Modern met hoogglans, landelijk wit met hout of een industriële witte keuken met zwart; het is allemaal mogelijk!

keuken inspiratie wit voorbeeld

Witte keukens voor elke keukenstijl

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een witte keuken. Wil je de gehele keuken in het wit of ga je combineren met andere materialen en kleuren? Bij het samenstellen van je nieuwe keuken kun je denken aan keuzes als de keukenkastjes, grepen, keukenapparatuur, het keukenblad, keuken tegels voor op de wand en de vloer; ga zo maar door. Door het combineren van diverse kleuren en/of materialen, creëer jij de perfecte look voor jouw keuken.

Hieronder zie je een voorbeeld van een witte Sensum keuken bij Nelemans. Bekijk nu meer showroomkeukens in onze showroom.

Sensum Keukens wit

Witte hoogglans keuken

Als je kiest voor een witte keuken, zorgt dit voor een extra ruimtelijk effect. Wit helpt namelijk om een kleine keuken groter te laten lijken. Een witte hoogglans keuken is een populaire optie. Het hoogglans zorgt voor een extra luxe tintje aan de uitstraling van je keuken. Met greeploze keukenkastjes creëer je een stijlvolle moderne witte keuken.

witte hoogglans keuken

Keuken zwart wit

Wat we ook vaak terugzien is een keuken met zwart wit. Bijvoorbeeld een witte keuken met een zwart keukenblad en/of zwarte grepen aan de keukenkastjes. Hiermee creëer je gemakkelijk een industriële keuken met een lichte witte uitstraling en stoere zwarte grepen en accessoires. Ook industriële accessoires zoals een zwarte keukenlamp zijn goed te combineren met een witte keuken.

Wil je liever een (mat)zwarte keuken combineren met wit? Bekijk nu ook onze zwarte keuken inspiratie.

keuken zwart wit

Landelijke keuken wit

Wanneer je een witte keuken met hout combineert, krijg je een warme landelijke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een houten keukenblad, houten kasten of zet diverse houten keukenaccessoires neer voor die landelijke keuken look.

landelijke keuken wit hout

Keuken inspiratie wit: meer ideeën opdoen?

Kom nu langs in onze showroom in Etten-Leur en bekijk alle (witte) showroomkeukens. Onze keukenadviseurs staan voor je klaar met deskundig advies. Neem contact op om een afspraak te maken.

Lees ook:

Deel: