Nelemans kasten

Kasten passend bij jouw ruimte en interieur

Kasten - Bouwcenter Nelemans

Kasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De juiste kast zorgt voor extra opbergruimte en vormt een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Wat je ook zoekt en wenst, wij maken al jouw kasten op maat. Hierdoor past je nieuwe kast perfect in jouw woning.

showroom Nelemans
Creatieve slaapkamer ideeën

Nelemans kasten, welke soorten?

Er zijn erg veel verschillende soorten kasten. Om je een beter beeld te geven van ons assortiment, hebben we hieronder een aantal voorbeelden uitgewerkt.

Inbouwkasten: de mogelijkheden voor een inbouwkast bijna oneindig. Van een kledingkast tot aan een boekenkast of zelfs een wasmachine kast met deur. Het is slechts een klein deel van de beschikbare diversiteit.

Ook maatkasten op zolder zijn voorbeelden van inbouwkasten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in Etten-Leur, op korte afstand van Breda in Noord-Brabant. Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkasten.

Inloopkasten: een inloopkast is voor veel mensen een droomkast. Het is een gevoel en ervaring dat veel mensen aanspreekt. Je ziet ze niet voor niks vaak in films. Het zijn luxe en stijlvolle kasten, waarvoor best wat ruimte nodig is. Je kunt er ideaal en overzichtelijk al je kleding en accessoires in opbergen.

Losstaande kastenzoek je naar een losstaande kast? Bijvoorbeeld een buffetkast, losstaande boekenkast of dressoir kast? Ook dan kunnen we je helpen met een perfecte kast voor jouw woonstijl en ruimte.

 

Voor iedere ruimte

Kastruimte is overal in huis nodig. In de slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer, de hal of op zolder. De kasten die wij ontwerpen, passen in elke ruimte. Opbergproblemen zijn volledig verleden tijd. 

Ook voor moeilijk ruimtes zijn uitgekiende oplossingen voorhanden, bijvoorbeeld onder of tegen een schuin dak. Is er voldoende ruimte, dan kan een inloopkast een ideale oplossing zijn. 

Slaapkamer inbouwkast
Kasten met schuifdeur

Op maat of maatwerk?

Alle onze kasten worden op maat geleverd. Iedere ruimte is namelijk anders en vraagt om een op maat oplossing. Hierdoor kunnen we garanderen dat jouw kast goed past bij jouw woning.

Wij verzorgen voor jou het gehele traject. Hierbij kun je denken aan een 3D-tekening uitgewerkt met ons speciale tekenprogramma. Maar ook het inmeten en het plaatsen door een monteur regelen we voor je.

Bij maatwerk kasten gaan we echter nog een stap verder. Merk je bijvoorbeeld dat het standaard assortiment niet aansluit bij jouw wensen? Of wil je iets echt unieks? Ook dan helpen we je graag verder. Samen met een specialist creëren we jouw droomproduct.

Showroom kasten

In onze showroom in Etten-Leur kun je uitgebreid inspiratie opdoen op het gebied van kasten. Daarnaast kun je ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder. Ben je op dit moment op zoek naar meer dan een kast? In onze showroom vind je ook de mooiste keukens, badkamers, tegels en vloeren. Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren.

Luxe kasten

Stel je vraag

Heb je een vraag over kasten? Dan kun je ons nu ook online een vraag stellen.  JaNee

   
  Met het invullen van dit contactformulier ga je akkoord met onze privacypolicy

   
  Velden met een * zijn verplicht

   

  Kleding
  Kast voor schuindak
  Boekenkast bij Nelemans

  Bekijk ook ons andere showroom assortiment