Kasten passend bij jouw eigen karakter

Creëer rust en overzicht met de eindeloze keuzes voor een ideaal kastinterieur. Doordat je de indeling geheel zelf bepaalt, maak je optimaal gebruik van de ruimte in je woning. Maak van jouw schuifwand een sfeerelement in jouw interieur. Of maak er een tijdloos designmeubel van. We hebben een grote keuzemogelijkheden in onze showroom. Onze adviseurs helpen je met het kiezen en ontwerpen van een kast die past bij jouw woonstijl.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom eens langs in onze showroom. Wil je er zeker van zijn dat er een adviseur direct beschikbaar is bij binnenkomst, maak dan vooraf een afspraak!

 

Kasten Bouwcenter Nelemans Showroom

Maatwerk kasten

Van moeilijke zolderkasten tot prachtige inloopkasten

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Kasten voor elke ruimte in het huis

Een badkamer waar je kunt ontspannen. Wij bieden badkamers aan voor ieders budget; wees welkom.

Zakelijke kasten

Werken vanuit huis? Een zakelijke kast biedt een prima oplossing om werk en privé te scheiden. Wij maken prachtige zakelijke kasten op maat en naar wens.

Laat je inspireren

Kastruimte is overal in huis nodig. In de slaapkamer, kinderkamer, studeerkamer, de hal of op zolder. De kasten die wij ontwerpen, passen in elke ruimte. Opbergproblemen zijn volledig verleden tijd. 

Ook voor moeilijk ruimtes zijn uitgekiende oplossingen voorhanden, bijvoorbeeld onder of tegen een schuif dak. Is er voldoende ruimte, dan kan een inloopkast een ideale oplossing zijn. 

In onze showroom is een enorme keuze aan materialen en kleuren. Door de juiste accessoires te kiezen benut je jouw ruimte nog efficiënter.

Probeer verschillende stijlen, indelingen en accessoires, zoals exclusieve handgrepen, verlichting, een ladeverdeler of broekenrekken.  Er is meer mogelijk dan je denkt. 

Of je nu gaat voor een schitterende inloopkast, een kast in je kantoor of in je huiskamer; wij maken kasten die bij jou en jouw wensen passen!

Bekijk hier meer uit ons showroom assortiment