Kast op maat

Kasten met uw eigen karakter

Met schuifwanden creëert u een zee aan bergruimte. Kastenwanden exact op maat gemaakt, waar u maar wilt, in huis of op kantoor, in de slaapkamer en kinderkamer, maar ook in uw werk- of studeerkamer, de hal en op zolder. Kortom: overal waar kastruimte nodig is, ruimteproblemen zijn volledig verleden tijd.

Van vloer tot plafond en van wand tot wand of afsluitend met één of twee eindpanelen in dezelfde kleur en hetzelfde decor als de schuifdeuren. Ook voor moeilijke ruimtes, bijvoorbeeld onder of tegen een schuin dak, zijn uitgekiende oplossingen voorhanden. Is er voldoende ruimte, dan kan een inloopkast een ideale oplossing zijn. Zo hebt u uw gehele garderobe onder handbereik. In onze Nelemans showroom is er een enorme keuze aan materialen en kleuren. U kunt de deuren ook verdelen in verschillende vlakken en met exclusieve handgrepen uitvoeren.

Maak van uw schuifwandkast een sfeerelement in uw interieur als speelse blikvanger of tijdloze designmeubel. Aan u de keuze! Door de grote keuzemogelijkheden in de Nelemans showroom zorgen onze adviseurs ervoor dat we samen met u de juiste keuze maken bij uw woonstijl.

U bent altijd welkom in onze showroom, maar wilt u er zeker zijn van dat er een adviseur direct beschikbaar is bij binnenkomst, maak dan vooraf een afspraak!

Top