Deuren

Uw deur, uw visite kaartje

Bent u op zoek naar een nieuwe deur voor uw huis of bedrijf? Nelemans heeft een breed assortiment aan deuren. Wat voor soort deur u ook zoekt, Nelemans kan helpen met het vinden van de meest geschikte deuren. We leveren standaarddeuren, maar deuren kunnen ook helemaal naar wens op maat gemaakt worden bij Nelemans. In onze mooie showroom in Etten-Leur staat een breed assortiment deuren opgesteld.

Wilt u graag meer informatie, neem dan contact op met Nelemans of maak vrijblijvend een afspraak in de showroom. Nelemans helpt u graag met het samenstellen van de ideale deur(en)!

Houten deuren

Houten deuren zijn er in vele verschillende soorten, maten en prijzen. Het grootste gedeelte van de deuren die we gebruiken in huis is tegenwoordig voor een groot deel van hout gemaakt. Dit kunnen eenvoudige deuren maar ook meer specifieke deuren zijn. Nelemans kan diverse soorten houten deuren leveren. Voorgefabriceerde deuren of deuren op maat, Nelemans maakt het mogelijk.

Kunststof deuren

De laatste jaren wordt de kunststof deur steeds populairder. Bij Nelemans hebben we kunststof voordeuren die we u kunnen leveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Soorten deuren

Achterdeuren

Een achterdeur is altijd een buitendeur en wordt gebruikt om via de achterkant van het huis het huis binnen te komen. Vaak is een buitendeur een deur met een grotere ruit en met naar keuze een hogere of lagere borstwering (het dichte stuk hout onderaan), wat zorgt voor voldoende lichtinval. Maar in principe kan elke buitendeur als achterdeur gebruikt worden.

Binnendeuren

Binnendeuren worden gebruikt om binnen een huis of gebouw doorgangen de maken naar de verschillende ruimten. Nelemans heeft binnendeuren in verschillende stijlen. Uw interieur kan compleet gemaakt worden met de ideale binnendeur. Nelemans helpt u graag.

Buitendeuren

Buitendeuren zijn de deuren in een gebouw waarmee je het pand binnenkomt of verlaat. Er zijn verschillende soorten buitendeuren zoals onder andere voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren en garagedeuren. Deze buitendeuren hebben allemaal een verschillende functie. Bij Nelemans adviseren we u dan ook graag over de mogelijkheden.

Garagedeuren

Er zijn diverse soorten garagedeuren. Deuren die je handmatig moet openen of deuren die automatisch, bijvoorbeeld door middel van een afstandsbediening, open gedaan kunnen worden. Bij Nelemans kunnen we u sets met houten of stalen draaiende garage deuren bieden. Daarnaast heeft Nelemans stalen kanteldeuren en stalen sectionaldeuren in het assortiment.

Schuifdeuren

Schuifdeuren kunnen als binnendeur en als buitendeur geplaatst worden. Binnen wordt een schuifdeur vaak gebruikt voor een afscheiding, tussen bijvoorbeeld de woonkamer en de keuken, die open wordt gedaan wanneer met dat wil. Daarnaast zijn er schuifdeuren naar buiten die grenzen aan het terras waardoor het dus eigenlijk een terrasdeur is.

Terrasdeuren

Vindt u het ook heerlijk om in de tuin op het terras te genieten met lekker weer? Terras deuren zijn de ideale deuren om vanuit uw woonkamer of keuken op het terras in de tuin te komen. Vrijwel altijd zit er veel glas in tuindeuren zodat er voldoende licht de woonkamer in blijft komen en daarnaast wordt op deze manier de tuin bij het interieur betrokken.

Voordeuren

Uw voordeur is het visitekaartje van uw huis en dus moet deze deur helemaal naar uw smaak zijn. In de showroom in Etten-Leur geven we u graag advies over het brede assortiment voordeuren bij Nelemans. Bent u op zoek naar een klassieke voordeur of toch liever een moderne voordeur. Bij Nelemans kan het allemaal!

Deuren op Maat

Wilt u een speciale deur helemaal op maat gemaakt? Ook dan bent u bij Nelemans aan het juiste adres. Deuren kunnen voor u speciaal op maat gemaakt worden. Neem contact op voor meer informatie.

Deur Kozijnen

Een deur wordt compleet gemaakt met een deurkozijn. Ook deze deurkozijnen kunnen we voor u leveren. Dit kan in standaardmaten of ze kunnen compleet op maat gemaakt worden.

Paneeldeuren

Paneeldeuren zijn deuren die opgesierd worden door verschillende panelen. Dit kunnen panelen zijn van bijvoorbeeld hout of glas. Door gebruik te maken van paneeldeuren krijgen uw ruimten een andere, luxere uitstraling. Ook voor paneeldeuren bent u bij Nelemans aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Deurbeslag

Bij het deurbeslag horen onder andere sloten en deurkrukken. Het deurbeslag maakt de uitstraling van uw deur compleet. Het deurbeslag is er dan ook in velen verschillende onderdelen, soorten en maten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Opdekdeur

Deuren kunnen uitgevoerd worden al opdekdeur of als stompe deur. Voor de meeste soorten deuren kunnen beiden uitvoeringen geleverd worden. Bij een opdek deur valt een gedeelte weg in het kozijn, maar daarbij valt er een opdekrand over het kozijn heen. Het voordeel van een opdekdeur is dat deze vaak eenvoudiger te monteren is en dat deze zonder tussenkomst van een timmerman geplaatst kan worden. Dit komt doordat een opdekdeur niet op maat geschaafd hoeft te worden.

Stompe deur

Een stompe deur wil zeggen dat een deur volledig wegvalt in het kozijn. In de regel zijn buitendeuren altijd stompe deuren. Dit komt omdat stompe deuren minder inbraakgevoelig zijn. Bij Nelemans verkopen we zowel opdekdeuren als stompe deuren.

Afwerking / Lijsten

Een mooie binnendeur kan helemaal afgewerkt worden met een mooie deurlijst. Nelemans heeft verschillende deurlijsten in het assortiment. Zo kan uw deurkozijn mooi afgewerkt worden met een deurlijst. Kunnen we u helpen met het samenstellen van uw ideale binnendeuren en binnendeurkozijnen? Neem dan contact met ons op.

Top