Voor iedere smaak een binnen- & buitendeur

We staan er vaak niet bij stil, maar deuren kunnen in het huis echt een verschil maken. Wanneer je kiest voor een stijlvol design, passend bij jouw interieur, bepalen ze in belangrijke mate de sfeer in een huis. Daarnaast kunnen binnen- en buitendeuren ook als blikvanger dienen en geven ze jouw huis karakter. Bij Nelemans vind je een ruim assortiment aan binnen- en buitendeuren in verschillende soorten stijlen. 

Onze deuren zijn van topmerken en van topkwaliteit en bevinden zich in elke prijsklasse; zo weet je zeker dat je jouw deur naar eigen smaak, bij ons kunt vinden. Alvast inspiratie opdoen? Kijk maar mee!

Buitendeuren

Buitendeuren

Buitendeuren zijn de deuren in een gebouw waarmee je het pand binnenkomt of verlaat. Er zijn verschillende soorten buitendeuren zoals onder andere voordeuren, achterdeuren, terrasdeuren en garagedeuren. Deze buitendeuren hebben allemaal een verschillende functie. Bij Nelemans adviseren we u dan ook graag over de mogelijkheden.

Binnendeuren

Binnendeuren

Een nieuwe binnendeur kiezen, waar begin je? Welke stijl spreekt je aan? Een binnendeur met of zonder glas? Voor elk interieur en smaak hebben we een passende binnendeur. We hebben binnendeur van hout, PVC of staal in verschillende stijlen. Modern, industrieel, landelijk of tijdloos. Daarnaast kunnen we jouw binnendeur ook verfraaien met keuze uit verschillende soorten deurbeslag, lambrisering en architraven.

Terrasdeuren

Terrasdeuren-

Meer ruimte en licht met schuifpuien of terrasdeuren. Met terrasdeuren maak je van je woonkamer en tuin een grote leefomgeving. Terrasdeuren zijn de ideale deuren om vanuit je woonkamer of keuken op het terras in de tuin te komen. Wat voor woning je ook hebt, wij hebben terrasdeuren en schuifpuien die passen bij je woning en bij jouw wensen. Door middel van een mooie schuifpui met veel glas, wordt de tuin bij het interieur betrokken. 

Garagedeuren

Buitendeuren-

Wij bieden een ruim assortiment garagedeuren. Zowel deuren die je handmatig moet openen of deuren die automatisch Onze garagedeuren zijn maatwerk. De deuren zijn wind- en waterdicht. Bovendien kun je ze beveiligen met diverse inbraakwerende veiligheidsmechanismen. In ons assortiment hebben we draaideuren, kanteldeuren en sectionaaldeuren. De afwerking van de garagedeuren kan volledig naar eigen smaak. 

Achterdeuren

Achterdeur

Naast in het oog springende voordeuren bieden we ook achterdeuren aan. Fraaie achterdeuren die van je achterom een mooie entree maken. Ook met achterdeuren is er veel mogelijk. De deur kan perfect aangepast worden aan de sfeer van het huis en de tuin. We bieden achterdeuren in verschillende kleuren, materialen en stijlen. Om ongewenst bezoek buiten te houden bieden wij alleen deuren met sterk materiaal die voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Schuifdeuren

Stoere schuifdeuren

Tegenwoordig zijn schuifdeuren helemaal terug van weggeweest, een echte musthave in je interieur! Bovendien zijn ze ook nog eens heel erg praktisch. Een schuifdeur zorgt voor verbinding tussen verschillende ruimtes, laat veel licht door en zijn ze ook nog eens ontzettend stijlvol om te zien. Schuifdeuren zijn geschikt voor elke woonstijl én ieder type woning. Denk aan een houten schuifdeur voor een landelijke sfeer of een stalen schuifdeur als eye-catcher voor een moderne en industriële sfeer. 

Voordeuren

Voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van je huis en daarom moet deze deur helemaal naar smaak zijn. We hebben voordeuren in diverse stijlen om van je entree een echte eye-catcher te maken. Of je nou op zoek bent naar een klassieke deur of liever voor een moderne voordeur gaat, bij Nelemans kan het allemaal!

Houten deuren

Houten deuren

Houten deuren zijn er in vele verschillende soorten, maten en prijzen. Het grootste gedeelte van de deuren die we gebruiken in huis is tegenwoordig voor een groot deel van hout gemaakt. Dit kunnen eenvoudige deuren maar ook meer specifieke deuren zijn. Nelemans kan diverse soorten houten deuren leveren. Voorgefabriceerde deuren of deuren op maat, Nelemans maakt het mogelijk.

Wij werken met topmerken deuren!