Toilet tegels

Op het toilet zijn kwaliteit tegels op de vloer en muren belangrijk. Tegels zijn niet alleen hygiënisch maar ook gemakkelijk in onderhoud. Met keuze uit diverse kleuren, formaten en designs vind jij een passende tegel voor het toilet. Laat je inspireren en vergelijk de verschillende opties in onze showroom.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken? › Bekijk onze actuele openingstijden
 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte toilet tegels

Ontdek onze selectie showroom tegels. Liever de tegels in het echt bekijken? Kom gerust langs in onze showroom in Etten-Leur.

Visgraat tegels toilet

Visgraat tegels op het toilet zijn mogelijk in allerlei kleuren en looks. Denk hierbij aan een houtlook visgraat op de vloer of een marmerlook visgraat tegel tegen de achterwand van het toilet. Zo blijf je ook met je nieuwe tegels geheel binnen je favoriete interieur stijl.

Mozaïek tegels toilet

Mozaïek tegels zijn populair, ook op het toilet. Denk bijvoorbeeld aan een speelse rand van mozaïek tegels of betegel de gehele achterwand van het toilet. Mozaïek tegels zijn er in diverse kleuren en afmetingen zodat het nieuwe tegelwerk helemaal aansluit bij jouw woonwensen.

Toilet tegel inspiratie

Ontdek tegels voor elke ruimte in huis

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tegelvloer- of wand in andere ruimtes van het huis? Laat je inspireren!

Ontdek onze woon- en lifestyle showroom

Het kiezen van de juiste tegel is een belangrijke beslissing. Een tegelvloer of -wand op het toilet gaat vaak lang mee dus de keuze moet goed voelen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden aan kleuren, vormen, formaten en designs waardoor jij altijd de juiste tegel vind voor jouw interieurstijl. Op zoek naar nog meer inspiratie en de laatste trends op het gebied van wonen? Neem een kijkje op onze Wooninspiratie blog. Wanneer je liever je nieuwe tegel in het echt komt uitzoeken, nodigen we je uit om inspiratie te komen opdoen in onze showroom in Etten-Leur. Onze tegel specialisten adviseren je graag over de beste opties aan tegels voor jouw woonruimte.

Maak een afspraak ›