Keuken tegels

Voor de keukenvloer- en wand zijn tegels een goede keuze. Er zijn tegels voor de keuken in allerlei kleuren, afmetingen, vormen en designs. Populaire opties bij tegels op de achterwand van de keuken zijn mozaïek tegels, hexagon tegels of bijvoorbeeld een visgraat patroon. Ook Portugese tegels in de keuken worden steeds populairder. Graag adviseren we je over de allerlaatste trends en mogelijkheden voor tegels in onze showroom.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken? › Bekijk onze actuele openingstijden
 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte keuken tegels

Bekijk een selectie aan showroom tegels. Meer inspiratie opdoen en de tegels in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Etten-Leur.

Visgraat tegels

Visgraat tegels zijn erg populair, voor zowel op de vloer als tegen de keukenwand. Denk hierbij aan een warme houtlook tegelvloer in visgraat patroon of een kleurrijke visgraat patroon tegen de achterwand van de keuken. Varieer met verschillende kleuren en stijlen voor een creatieve uitstraling.

Portugese tegels

Bij een Portugese tegel in de keuken, kun je kiezen uit allerlei patronen en kleuren voor een verrassend effect. Zo zijn er diverse designs met twee of meerdere kleuren en/of tinten. Betegel de gehele keukenvloer of -wand of breng juist een verassend accent aan met een klein gedeelte van Portugese tegels.

Keuken tegel inspiratie

Ontdek tegels voor elke ruimte in huis

Ga je ook de vloer of wand betegelen in andere ruimtes van je huis? Wij geven je graag meer tegel inspiratie!

Ontdek onze woon- en lifestyle showroom

De juiste tegels voor de keuken uitkiezen is een belangrijke beslissing. Wel zo fijn als de nieuwe tegel bij het ontwerp van de keuken en de rest van je interieur past. Je creëert de perfecte stijl met diverse kleuren en designs. Denk hierbij aan houtlook, marmerlook, of betonlook tegels voor in de keuken. We helpen je graag op weg met onze Wooninspiratie blog met daarin de laatste trends op het gebied van keukens en een hele lading keuken inspiratie. Wil je in het echt inspiratie komen opdoen, kom dan vooral langs in onze showroom in Etten-Leur. Onze experts adviseren je graag over de beste opties en nieuwste trends.

Maak een afspraak ›