Wees welkom

Op een steenworp afstand van het Brabantse Breda vind je de showroom van Bouwcenter Nelemans. Laat je hier inspireren door de mooiste keukens, ontmoet jouw droombadkamer en ontdek of jij het type bent voor tegels met een motief, of eerder kiest voor minimalistisch. 

Onze specialisten staan iedere dag opnieuw klaar om jou te voorzien van meer informatie over de allerlaatste woontrends en handige (technische) snufjes. Uiteraard ben je ook vrij om zelf een rondje te lopen. Of je nu puur komt voor inspiratie of op zoek bent naar die ene perfecte keuken voor in je (nieuwe) huis: we helpen je graag. 

Je vindt keukens en badkamers in iedere stijl: van landelijk tot industrieel en van modern tot klassiek. Samen met jou kijken we naar een maatwerkoplossing, die helemaal bij je past!

Laat je inspireren

Het opdoen van inspiratie begint voor veel mensen thuis op de bank. Of je nu op zoek bent naar keukens, badkamers, tegels, vloeren, kasten of deuren; laat u inspireren op onze website en ervaar de producten in het echt in de showroom.

banner showroom collectie
blogs-trends-banner-bouwcenter-nelemans
keukenontwerp tool

Bekijk onze showroom categorieën

Wij werken met topmerken

ATAG
Weekamp deuren logo