Warme badkamer - showroom badkamers

Warme badkamer

Warme, moderne badkamer
Maatwerk spiegel en wastafelblad
Badkamermeubel, bad en douche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Deze warme badkamer is modern, heeft een douchecabine met schuifdeur en is onderdeel van onze collectie showroom badkamers in Etten-Leur. De badkamer met warme uitstraling is uitgevoerd met houtlook wandtegels en een hangend en wit badkamermeubel.

Warme badkamer houtlook

Deze badkamer opstelling is modern en warm. Het strakke witte badkamer meubel en de RVS kranen geven de badkamer deze moderne uitstraling. De warmte in de badkamer wordt gecreëerd door de opvallende houtlook wand. Samen geeft dit de badkamer een moderne, rustige en warme uitstraling. Perfect om in je badkamer tot rust te kunnen komen.

Sanitair in badkamer

Het meest opvallend aan deze badkamer is het witte zwevende badkamer meubel. In deze opstelling is er gekozen voor een combinatie van een mat wit en glanzend witte afwerking. Zo zijn het wastafelblad, de radiator en de douchecabine mat wit. De onderkast van het badkamermeubel en het toilet hebben een glanzend witte afwerking. Daarnaast zijn de spiegel en het wastafelblad maatwerk; alles kan geheel naar smaak worden aangepast. Bij de ruime douchecabine is er gebruikt gemaakt van een douchegoot en tegels die doorlopen in de ruimte.

Deze badkamer opstelling bevat onderstaand sanitair.

  • Badkamermeubel: hangend in glans wit
  • Maatwerk wastafelblad in mat wit
  • RVS kranen bij het badmeubel en de douche
  • Regendouche
  • Ruime douchecabine met schuifdeur met soft close
  • Witte designradiator met matte afwerking
  • Elektrische radiator voor het verwarmen van handdoeken en kleding

Badkamertegels in opstelling

In deze badkamer zijn verschillende soorten tegels gebruikt. Maar ondanks die verschillende tegels, heeft de badkamer een rustige en warme uitstraling. Op de de wandtegels achter het badkamer meubel, de vloertegels en de wandtegels achter de douche hebben allemaal een ander formaat, maar doordat ze dezelfde lichte kleurtint hebben, geeft dit rust. Het meest opvallend in de badkamer is de houtlook wand. Een goed voorbeeld hoe een tegelwand de sfeer van de badkamer kan bepalen.

Ontdek meer showroom badkamers