Warme badkamer - showroom badkamers

Warme badkamer

Warme badkamer
Moderne badkamer
Badkamermeubel, bad en douche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Deze warme badkamer is modern, heeft in een inloopdouche en is onderdeel van onze collectie showroom badkamers in Etten-Leur. De badkamer is verder uitgevoerd met houtlook wandtegels en een hangend en wit badkamermeubel.

Warme badkamer houtlook

Deze badkamer opstelling is modern en warm. Het strakke witte badkamer meubel en de rvs kranen geven de badkamer deze moderne uitstraling. De warmte in de badkamer wordt gecreëerd door de opvallende houtlook wand. Samen geeft dit de badkamer een moderne, rustige en warme uitstraling. Perfect om in je badkamer tot rust te kunnen komen.

Sanitair in badkamer

Het meest opvallend aan deze badkamer is het witte zwevend badkamer meubel met een glanzende afwerking. Daarnaast bevat de badkamer onderstaand sanitair.

  • Badkamermeubel: hangend in wit glans
  • RVS kranen bij het badmeubel en de douche
  • Regendouche
  • Ruime douche met glazen wanden
  • Witte designradiator

Badkamertegels in opstelling

In deze badkamer zijn verschillende soorten tegels gebruikt. Maar ondanks die verschillende tegels, heeft de badkamer een rustige en warme uitstraling. Op de de wandtegels achter het badkamer meubel, de vloertegels en de wandtegels achter de douche hebben allemaal een ander formaat, maar doordat ze dezelfde lichte kleurtint hebben, geeft dit rust. Het meest opvallend in de badkamer is de houtlook wand. Een goed voorbeeld hoe een tegelwand de sfeer van de badkamer kan bepalen.

Ontdek meer showroom badkamers