Moderne badkamer met inloopdouche - showroom badkamers

Moderne badkamer met inloopdouche met deur

Moderne badkamer
Natuursteen- en betonlook badkamer
Badkamermeubel en inloopdouche met deur
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Deze moderne badkamer met inloopdouche met deur uit onze collectie showroom badkamers is naast de inloopdouche met deur uitgevoerd met een mat wit badkamermeubel en een design radiator. De ruimte heeft een aluminium plafond. Het grote voordeel van dit plafond is dat het zich aanpast aan de temperatuur in de ruimte en op deze manier het condens tegengaat. Daarnaast heeft de badkamer een combinatie van natuursteenlook en betonlook tegels.

Moderne badkamer met inloopdouche met deur

Minimalisme en strakke afwerkingen kenmerken deze showroom badkamer. Van de inloopdouche met deur tot aan het badkamermeubel en accessoires, strakke lijnen en elementen worden gecombineerd met de basis van natuursteenlook en betonlook tegels. De stijlvolle ronde spiegel doorbreekt de rechte lijnen en elementen in deze moderne badkamer. De industriële badkamerplank met zwart staal onder het badkamermeubel sluit helemaal aan bij een stoere badkamer.

  • Stijl: moderne badkamer
  • Look: natuursteen & betonlook
  • Sfeer: Strak, stoer, industrieel

Sanitair in opstelling

Ben je op zoek naar een relatief kleine badkamer? Dan is deze opstelling een goede optie voor in jouw woning. Hierbij is deze badkamer met inloopdouche met deur voorzien van de volgende soorten sanitair:

  • Een ruim badkamermeubel: mat wit met enkele wasbak
  • Een badkamerkraan vanuit de wand
  • Design radiator
  • Aluminium plafond (gaat condens tegen)
  • Ruime inloopdouche met pendeldeuren en een nis. De deuren zijn hierbij zo profielloos mogelijk voor een ruimtelijk effect. In de nis kun je gemakkelijk diverse producten zoals shampoo en zeep neerzetten.

 

Betonlook & Natuursteenlook tegels

De basissfeer van de badkamer is natuurlook gecombineerd met betonlook. Zowel op de vloer- als de wanden zijn de tegels naadloos verwerkt in dezelfde kleur, wat zorgt voor een mooi geheel in de badkamer. De vloertegels hebben een formaat van 60x60cm en de tegels op de wand zijn 30x90cm. Verder zijn de badkamer tegels keramisch, waardoor ze ideaal zijn voor in jouw badkamer. Het geheel behoeft weinig onderhoud en is goed bestendig tegen vocht, krassen en slijtage.

Ontdek meer showroom badkamers