Moderne badkamer met inloopdouche - showroom badkamers

Moderne badkamer met inloopdouche

Moderne natuursteenlook badkamer
Moderne badkamer
Met badkamermeubel en inloopdouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Deze moderne badkamer met inloopdouche uit onze collectie showroom badkamers is naast de inloopdouche uitgevoerd met een mat wit badkamermeubel en een design radiator. De ruimte heeft een aluminium plafond. Het grote voordeel van dit plafond is dat het zich aanpast aan de temperatuur in de ruimte en op deze manier het condens tegengaat. Daarnaast heeft de badkamer natuursteenlook tegels.

Moderne badkamer met inloopdouche

Minimalisme en strakke afwerkingen kenmerken deze showroom badkamer. Van de inloopdouche tot aan het badkamermeubel en accessoires, strakke lijnen en elementen worden gecombineerd met de basis van natuursteenlook tegels.

Sanitair in opstelling

Ben je op zoek naar een relatief kleine badkamer? Dan is deze opstelling een goede optie voor in jouw woning. Hierbij is deze badkamer met inloopdouche is voorzien van de volgende soorten sanitair:

  • Een ruim badkamermeubel: mat wit met enkele wasbak
  • Ruime inloopdouche
  • Design radiator
  • Aluminium plafond (gaat condens tegen)

 

Natuursteenlook tegels

De basissfeer van de badkamer is natuurlook. Zowel op de vloer- als de wanden zijn de tegels naadloos verwerkt. Verder zijn de tegels keramisch, waardoor ze ideaal zijn voor in jouw badkamer. Het geheel behoeft weinig onderhoud en is goed bestendig tegen vocht, krassen en slijtage.

Ontdek meer showroom badkamers