Badkamer landelijke stijl showroom badkamers

Badkamer landelijke stijl

Moderne badkamer met landelijke touch
Moderne grijze tegels van 100x100cm
Bad en inloopdouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ontdek deze moderne badkamer met landelijke touch in onze showroom in Etten-Leur. De opstelling is onderdeel van onze collectie showroom badkamers en is voorzien van grote tegels, een houtlook badkamermeubel met zwarte wasbakken en een strak bad.

Badkamer met landelijke touch

Deze badkamer is landelijk, maar tevens modern en strak. Het gebruik van natuurlijke materialen, bijvoorbeeld het houtlook badkamermeubel zorgt voor het landelijke karakter. Gebruikte accessoires zoals een rieten mand en een leren krukje versterken dit karakter. Daarentegen is de basis van de badkamer modern. De grijze tegels, het ingebouwde bad en de inloopdouche zijn erg strak afgewerkt. Een strakke en moderne badkamer met een landelijke touch.

 

Sanitair in opstelling

Het badkamermeubel in deze badkamer is het belangrijkste item dat sfeerbepalend is voor het landelijke karakter van de ruimte. Dit houtlook meubel bevat een onderkast, zijkast, spiegelkast en keramiek wastafelblad. Door de kleinere wasbak, houd je veel ruimte over om badkamer accessoires en benodigdheden op te plaatsen. Hiermee geef je een extra landelijk effect aan de moderne badkamer. Het sanitair van de badkamer bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Badkamermeubel: houtlook met een wit wastafelblad
  • Modern klassieke kranen
  • Strak bad, ingebouwd
  • Inloopdouche met glazen wand bestaande uit een combinatie van mat glas en helder glas

 

 

Badkamertegels in opstelling

Deze badkamer is afgewerkt met grote tegels van 100x100cm. De grote strakke tegels hebben een donkergrijze tint. Rondom het bad zijn de tegels ook op de wand toegepast. De tegels zijn gemaakt van keramiek. Een keramische tegelvloer is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat natuurlijk ideaal is in de badkamer. Wanneer je kiest voor grote tegels, ga je voor een extra strak resultaat. Daarnaast is er minder voegwerk nodig, waardoor je tegelwerk extra hygiënisch en duurzaam is. Deze opstelling bevat een mooie combinatie van moderne badkamertegels en strak stucwerk.

Ontdek meer showroom badkamers