Badkamer landelijke stijl - Showroom badkamers

Badkamer landelijke stijl

Landelijke badkamer
Badkamermeubel van hout
Bad en inloopdouche
Showroom badkamer in Etten-Leur
Maak een afspraak ›

Ontdek de badkamer landelijke stijl in onze showroom in Etten-Leur. De opstelling is onderdeel van onze collectie showroom badkamers en is voorzien van grote tegels, een massief houten badkamermeubel met zwarte wasbakken en een strak bad.

Badkamer landelijke stijl

Deze badkamer is landelijk, maar tevens modern en strak. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals het houten badkamermeubel zorgt voor het landelijke karakter. Gebruikte accessoires zoals een rieten mand en een leren krukje versterken dit karakter. Daarentegen is de basis van de badkamer modern. De grijze tegels, het ingebouwde bad en de inloopdouche zijn erg strak afgewerkt. Een strakke en moderne badkamer met een landelijke touch.

 

Sanitair in opstelling

Het badkamermeubel in deze badkamer is het belangrijkste item dat sfeerbepalend is voor het landelijke karakter van de ruimte. Het sanitair van de badkamer bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Badkamermeubel: massief hout met zwarte wasbakken
  • Klassieke kranen
  • Strak bad, ingebouwd
  • Inloopdouche

 

Badkamertegels in opstelling

Deze badkamer is afgewerkt met grote tegels. De grote strakke tegels hebben een donkergrijze tint. Rondom het bad zijn de tegels ook op de wand toegepast. De tegels zijn gemaakt van keramiek. Een keramische tegelvloer is erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat natuurlijk ideaal is in de badkamer.

Ontdek meer showroom badkamers