Nelemans Zundert

Bouwcenter

Ambachten 25
4881 XZ Zundert

Open vanaf 07:30
076 - 5978440
Openingstijden
  • Bouwcenter
    Ma-Vr 7:30-17:30
    Za 8:00-12:00
    • * In verband met Corso Zundert, is deze vestiging op maandag 2 september gesloten. 

Nelemans Zundert

Nelemans Zundert is, dé bouwmarkt in Zundert en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij Nelemans in Zundert kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Zundert is gevestigd op industrieterrein de Ambachten 25 te Zundert. De vestiging in Zundert is in 1993 ontstaan door de koop van een loods met buitenterrein, met als doel om als bedrijf te gaan groeien in de opvolgende jaren.

Een compleet aanbod aan bouwmaterialen bij Nelemans, de bouwmarkt van Zundert

Bij Nelemans Zundert vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bij de bouwmarkt in Zundert is een Bouwcenter bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Zundert, helpen u graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Online bouwmaterialen bestellen bij Bouwcenter Nelemans Zundert

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Zundert, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl(particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Top