Nelemans Zundert

Nelemans Zundert is, dé bouwmarkt in Zundert en één van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij Nelemans in Zundert kun je als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Zundert is gevestigd op industrieterrein de Ambachten 25 te Zundert. De vestiging in Zundert is in 1993 ontstaan door de koop van een loods met buitenterrein, met als doel om als bedrijf te gaan groeien in de opvolgende jaren.

Bij de bouwmarkt in Zundert is een Bouwcenter bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we jou graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Zundert, helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr7:00-17:00
Za8:00-12:00

*In verband met de lockdown zijn mogelijk niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees daarom eerst onze coronamaatregelen

Adres

De Ambachten 25
4881 XZ Zundert

076 – 5978440
076 – 5978001
zundert@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Zundert, is ook online te bestellen via Bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

 

Ben jij nog geen zakelijke klant bij Bouwcenter Nelemans? Bekijk hier de mogelijkheden en meld je aan.  

Vacatures

Bekijk al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Zundert