Slaapkamer ideeën

Gezellige slaapkamer in 2022

Door: Deel:

Ga jij voor een gezellige slaapkamer in 2022? We inspireren je graag met de populairste slaapkamer trends voor het nieuwe jaar. Hierin staat rust, eenvoud en ontspanning voorop. Zorg nu voor zowel een rustgevende als gezellige slaapkamer. Lees snel verder voor de nieuwste slaapkamer inspiratie voor 2022.

De moderne slaapkamer inrichten: minimalistisch leven

Een slaapkamer trend die ook in het komende jaar populair is, is minimalistisch leven. Rustige sferen met kalmerende kleuren passen perfect binnen de trend van het minimalistische leven. Zorg ervoor dat de slaapkamer een oase van rust wordt, door je spullen zo goed mogelijk op te bergen. Alle spullen die niet essentieel zijn, worden netjes bewaard in diverse slaapkamer kasten en inbouwkasten. Zo ontstaat er rust in je slaapkamer en in je leven.

Slaapkamer kleuren: pastel- en aardetinten

De slaapkamer kleuren van dit moment zijn aardetinten en natuurlijke kleuren die zorgen voor een kalme uitstraling. Populair zijn blauw, groen, wit, beige, diverse grijs- en aardetinten of lichte houtsoorten voor een natuurlijke uitstraling. Voor een luxueuze sfeer kun je kiezen voor accenten van goud, staal of marmer. Een houtlook (vloer)tegel zorgt voor een warme sfeer, waarbij een betonlook (wand)tegel een industriële look creëert.

Gezellige slaapkamer decoratie

Maak je slaapkamer gezellig en persoonlijk met de perfecte slaapkamer decoratie. Het belangrijkste voor het komende jaar is dat je in de slaapkamer kunt genieten van rust en een moment voor jezelf. Zorg ervoor dat al je decoratie hieraan bijdraagt. Focus op de juiste slaapkamer kleuren, materialen en persoonlijke elementen. Hang je mooiste foto’s aan de wand, leg een zacht vloerkleed op de vloer of zet (droog)bloemen neer.

Inspiratie voor een groene slaapkamer

Onze slaapkamers kleuren steeds groener. Is het niet de groene kleur op de muur of een groene gekleurd beddengoed, dan wel via verschillende planten die onze kamers opfleuren. Planten zorgen voor een natuurlijke sfeer in de slaapkamer en diverse luchtzuiverende planten helpen in het verbeteren van de luchtkwaliteit. Ook droogbloemen doen het erg goed en passen perfect binnen de natuurlijke en minimalistische slaapkamer trend van 2022.

Gezellige slaapkamer lampen

Ook in de slaapkamer lampen kunnen natuurlijke elementen terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een lamp van hout, bamboe, rotan of zelfs papier of steen. Het is allemaal mogelijk! Naast de natuurlijke lampen in de slaapkamer, zien we ook lampen van diverse soorten en/of kleuren glas terugkomen. Messing lampen geven een luxueus accent aan je slaapkamer of voor een industriële slaapkamer stijl kies je voor zwarte slaapkamerlampen van staal.

De zolder slaapkamer inspiratie

Een zolder slaapkamer is een goede manier om de extra ruimte van je zolder te benutten om een extra slaapkamer te creëren. Zelfs met een schuine wand is een extra slaapkamer mogelijk. Een kast op maat helpt je om de ruimte maximaal te benutten en nog ruimte over te houden voor een bed. We geven je graag extra tips en slaapkamer inspiratie voor een slaapkamer op zolder.

Meer gezellige slaapkamer inspiratie voor 2022

In onze slaapkamer ideeën houden we je op de hoogte van alle nieuwste trends en slaapkamer inspiratie van dit moment. Neem ook een kijkje op onze Wooninspiratie voor nog meer tips om van jouw huis een fijn thuis te maken. Ergens hulp bij nodig? Onze woonexperts staan voor je klaar. Neem dus gerust contact op of kom inspiratie opdoen in onze showroom in Etten-Leur.

Lees ook:

Deel: