Wooninspiratie

Skinrock: ultradunne natuursteen plaat

Door: Deel:

Haal letterlijk de natuur in huis met de ultradunne natuursteen plaat van Skinrock. Skinrock is écht natuursteen waarmee je een stijlvol effect toevoegt aan jouw interieur. Niet alleen is het een prachtig en uniek materiaal, maar met de souplesse van het product is het handig toe te passen in en rondom het huis. Denk hierbij aan wanden, lichtobjecten en gevels. Ontdek de elegante kracht en de eindeloze mogelijkheden van Skinrock.

Skinrock natuursteen plaat

Skinrock in de woonkamer

Wil jij een woonkamer die een buitengewone sfeer creëert en anders dan anders is? Kies voor natuursteen op de muur met Skinrock. De natuursteen platen zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren, waaronder wit, beige, bruin, grijs en zwart. Ook zijn er uiteenlopende designs beschikbaar voor de perfecte look. Of je nu een moderne, klassieke, landelijke of industriële woonkamer hebt, de luxueuze natuursteen plaat staat prachtig binnen elke interieur stijl.

Wandbekleding woonkamer - skinrock

woonkamer - skinrock       zithoek - skinrock

Natuursteen badkamer

In de badkamer staat de natuursteen van Skinrock prachtig aan de muur. Denk hierbij aan een natuursteen plaat achter de wasbak of in de doucheruimte. Met de Skinrock look waan jij je voortaan in een rotsige omgeving. De natuur was nog nooit zo dichtbij. Ook op het toilet is Skinrock geschikt voor tegen de wand. Hiermee creëer je gemakkelijk een natuurlijke uitstraling. De natuursteen platen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, want elke laag beschikt over zijn eigen unieke patronen en kleuren.

Skinrock natuursteen tegels badkamer

Badkamer - skinrock   toilet met skinrock natuursteen wandtegels

Badkamer natuursteen wanden van Skinrock

Douche - skinrock

Natuursteen plaat binnenshuis

Plantenpotten, kasten of deuren; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je de keuken een stoerdere indruk geven? Bekleed de achterwand van de keuken met natuursteen platen of bevestig de panelen aan de zijkant van je kookeiland. Vertel ons jouw woonwensen en wij gaan graag voor je aan de slag.

Wand natuursteen      skinrock plantenpot

Skinrock - deur

Keuken details

Skinrock in de tuin

Niet alleen binnen werkt Skinrock perfect om dingen mee te bekleden, maar de natuursteen plaat is ook zeker geschikt voor buiten, zowel in zomerse als in winterse temperaturen. Het staat bijvoorbeeld prachtig op plantenbakken, als decoratie van je jacuzzi of zelfs als stijlvolle gevelbekleding.

Plantenbak - Skinrock      Skinrock - jacuzzi

Gevel skinrock      Buitengevel Skinrock

Verlichting met de natuursteen plaat van Skinrock

Skinrock in combinatie met de juiste verlichting geeft een stijlvolle en luxueuze look in huis. Door het dunne materiaal, werkt het natuursteen paneel van Skinrock perfect in combinatie met diverse soorten verlichting. De verlichting creëert een kunstzinnig beeld dat simpelweg blijft verbazen. Een aanrader voor de keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer of in publieke ruimtes.

Natuursteen plaat met licht

Verlichting natuursteen   Verlichting met natuursteen

Verlichting skinrock

Skinrock verlichting - bar

Ervaar Skinrock in onze showroom

Hierboven heb je kennis kunnen maken met de ultradunne natuursteen plaat van Skinrock. Maar je begrijpt deze trend pas echt wanneer je hem in het echt hebt gezien én gevoeld. Kom daarom gerust langs in onze showroom en bekijk de Skinrock panelen. Onze specialisten vertellen je graag meer over deze natuursteen trend en de vele mogelijkheden ervan. Maak nu een afspraak!

keuken achterwand natuursteen      slaapkamer - skinrock

Meer inspiratie opdoen? Lees verder op onze Wooninspiratie blog.

Lees ook:

Deel: