Keuken inspiratie

Beda keukens bij Bouwcenter Nelemans

Door: Deel:

Beda keukens is één van de merken keukens die we aanbieden via Bouwcenter Nelemans. Met ruim 40 jaar vakmanschap leveren ze unieke en duurzame keukens op maat. Het voordeel van een maatwerk keuken is dat je altijd een unieke keuken krijgt die geheel aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Er zijn diverse keuken stijlen om uit te kiezen. Zo zijn er bij Beda stoere, strakke of knusse keukens. Welk karakter past bij jou? Lees verder en laat je inspireren!

Stoer

Maak een statement met een ruwe, ruige en robuuste keuken. Voor een stoere keuken van Beda staan natuurlijke materialen zoals hout centraal. Vervolgens kun je kiezen uit een industriële, landelijke of moderne afwerking voor de perfecte look. Voor een stoere industriële keuken komen materialen als beton, staal en bakstenen muren terug.

Tip: voor een strakke en industriële look zijn zwarte keukens populair. Overweeg je een zwarte keuken? Doe meer inspiratie op met de matzwarte keuken als eyecatcher van je woning.

Knus

Met een landelijke keuken creëer je een sfeervolle en knusse plek in huis. Ga voor een oer-Hollandse en nostalgische uitstraling met een keuken van nu. Knusse accenten en accessoires maken je keuken helemaal af en zorgen voor een gezellige en warme sfeer. Denk aan een groot fornuis, traditionele handgrepen en aardewerk servies.

Strak

De moderne keuken is strak afgewerkt en heeft een minimalistische look. Kies voor de ultieme urban uitstraling van je keuken met de allernieuwste keukenapparatuur en verlichting. Strakke keukenkasten zorgen voor genoeg opbergruimte. Berg alle spullen netjes op voor rust en eenvoud in de keuken.

Tip: spreekt een strakke en moderne keuken jou aan? Bekijk dan ook 17 moderne keukens voorbeelden voor nog meer moderne keukens inspiratie.

Beda keukens als duurzame optie

Alle Beda keukens zijn zowel een stijlvolle als een duurzame optie. Elke keuken wordt namelijk in Nederland gefabriceerd, waardoor er minder transport nodig is. Daarnaast wordt er zoveel mogelijk gewerkt met duurzame materialen en recyclebare verpakkingen. Doordat alle keukens op maat worden gefabriceerd, wordt vervolgens de verspilling van materiaal geminimaliseerd. Je kiest dus voor een unieke én duurzame keuken.

Beda keukens showroom bij Bouwcenter Nelemans

Wil jij een duurzame keuken op maat van Beda? Wij helpen je graag met een uniek ontwerp voor jouw Beda keuken. Neem contact op of maak een afspraak om langs te komen in onze showroom in Etten-Leur. Onze keukenexperts geven je deskundig advies en inspiratie zodat jij de perfecte keuken kiest voor jouw interieur. Voor meer ideeën bekijk onze Wooninspiratie blog of onze collectie aan showroomkeukens.

Bekijk ook deze Beda showroomkeukens:

Deel: