Badkamer inspiratie

Toilet inspiratie – grootse ideeën voor het kleine kamertje

Door: Deel:

Gemiddeld brengen we bijna één uur per week door op het toilet. Dat is gemiddeld 1 tot 3 jaar van ons leven! Tijd dus om ook aandacht te besteden aan het interieur van jouw kleine kamertje. Van jouw favoriete interieurstijl tot aan tegels, persoonlijke accessoires en opbergruimte. Lees snel verder voor een frisse dosis creatieve toilet inspiratie.

Jouw favoriete interieurstijl voor het toilet

Hoe zien de andere kamers van je huis eruit? Je kunt ervoor kiezen om jouw favoriete interieurstijl door te trekken naar het toilet. Of ben je juist totaal iets anders van plan voor het kleine kamertje? Interieurstijlen zoals landelijk, industrieel of modern helpen je in het maken van keuzes voor een creatieve aankleding en indeling van het toilet. Heb je bijvoorbeeld een aantal zichtbare leidingen lopen? Bij een industriële look laat je deze extra opvallen voor een stoer effect. Je kunt er ook voor kiezen om één muur te accentueren met een felle kleur. Of laat voor een landelijke uitstraling natuurlijke materialen zoals hout terugkomen op de wc.

Wees creatief met toilet tegels

Met diverse kleuren, vormen, afmetingen en patronen toilet tegels kun jij de perfecte sfeer overbrengen op de wanden en vloer van het toilet. Voor een strakke en industriële look, kun je kiezen voor betonlook tegels. Houtlook tegels geven een natuurlijk en warm effect. Wil je een luxueuze toilet ervaring, dan kun je kiezen voor marmerlook tegels. Ook Portugese tegels met hun creatieve patronen zijn erg populair. Het voordeel van tegels is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Wel zo handig voor in een ruimte zoals het toilet. We bieden een uitgebreid assortiment aan vloertegels en wandtegels voor elke kamer in het huis.


Maak het toilet persoonlijk

Het toilet is de perfect plek voor de welbekende verjaardagskalender aan de muur. Maar het kan nog persoonlijker met toilet decoratie. Hang je favoriete foto’s, inspirerende teksten of schilderijen aan de muur voor een extra persoonlijk tintje.


Toilet accessoires: wasbak, wc-bril en toiletrolhouder

Je kunt ook je persoonlijkheid laten zien in accessoires zoals de wasbak, wc-bril en toiletrolhouder. Er zijn veel verschillende wasbakken en kommen voor op het toilet. Kies voor een wasbak die perfect aansluit bij de ruimte en jouw favoriete interieurstijl. Daarnaast zijn er ook wc-brillen in diverse kleuren, patronen en looks, bijvoorbeeld een houtlook wc-bril. Zorg voor een bijpassende toiletrolhouder voor een mooi geheel.


Tip: Een van de nieuwste badkamer trends is een zwarte kraan in de badkamer of op het toilet.

Denk aan opbergruimte voor het toilet

Praktische opbergruimte voor spullen zoals extra toiletrollen, gastendoekjes en zeep is altijd handig. Het toilet is een kleine kamer, dus het is belangrijk dat je optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte. Vaak zit er een kast onder de wastafel of staan er spullen op de wand achter het toilet. Ook kun je (houten) wandplanken ophangen als decoratie en om dingen op te zetten. Met onze maatwerk kasten kunnen we je helpen de ruimte van je toilet optimaal te benutten.

Meer toilet inspiratie voor jouw woning

In onze badkamer inspiratie vind je meer toilet, tegel en badkamer trends en ideeën voor jouw woning. Onze Wooninspiratie geeft nog meer tips voor de inrichting en decoratie van jouw huis. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben dan staan onze woonexperts graag voor je klaar. Neem contact op of kom inspiratie opdoen in onze showroom in Etten-Leur.

Lees ook:

Deel: