Badkamer inspiratie

Opberg ideeën badkamer

Door: Deel:

Een opgeruimde badkamer zorgt voor veel rust in de ruimte én in je hoofd. Zo kun je optimaal genieten van een moment voor jezelf. Naast het voordeel van een opgeruimde badkamer, kun je ook je interieur inzetten om je spullen op een unieke manier op te bergen. In dit artikel geven we je graag een aantal opberg ideeën voor in de badkamer.

Badkamermeubel met veel kastruimte

Het badkamermeubel is een belangrijk element van je badkamer. Hiermee onthul je namelijk meteen jouw unieke interieur stijl. Zo zijn er prachtige landelijke badkamer meubels van robuust hout en met diverse opties aan deuren en lades. Een moderne stijl kenmerkt zich door grote ruime lades, zwevende kasten en een strakke afwerking. Bedenk je goed wat je graag wilt opbergen in je badkamermeubel en wat voor kasten en/of lades je hierbij nodig hebt.

Spiegelkast in de badkamer

Een spiegelkast in de badkamer is soms onderdeel van het badkamermeubel, maar ook komt deze vaak als losstaande kast terug. Een spiegel is bijna onmisbaar en zorgt naast het functionele aspect ook voor een ruimtelijke uitstraling. Wanneer je zorgt voor kastruimte achter de spiegel, kun je je toilet artikelen netjes opbergen.

Badkamer accessoires met opbergmogelijkheden

Naast diverse kasten, berg jij je spullen netjes op met allerlei badkamer accessoires. Denk hierbij aan wasmanden of opbergmanden van riet, hout en/of linnen voor een natuurlijke en landelijke uitstraling. Gebruik accessoires van staal voor een industriële badkamer look. Haken, grepen en stangen aan de muur helpen je met het ophangen van kleding, handdoeken of toiletrollen. Of zet een kleine houten trap tegen de muur en hang hier je handdoeken overheen. Combineer verschillende klassieke, natuurlijke of industriële invloeden tot jouw unieke badkamer stijl.

Stijlvolle wandplanken in de badkamer

Wil je meer spullen kwijt kunnen aan de muur? Dan is een stijlvolle wandplank in de badkamer zeer geschikt. Er zijn wandplanken beschikbaar in diverse materialen, kleuren en afwerkingen. Hierdoor passen ze perfect bij het interieur van jouw badkamer. Wandplanken benutten op een slimme manier de ruimte aan de muur. Vaak worden ze dan ook opgehangen boven het toilet, bij de badkuip of ze zijn onderdeel van het badkamermeubel.

Losstaande kast op maat

Losstaande kasten komen terug in elke ruimte van het huis. Zo bieden ze ook extra opbergmogelijkheden in de badkamer. Je kunt er bijvoorbeeld perfect je kleding, handdoeken of een voorraad toiletartikelen in kwijt. Afhankelijk van de ruimte in je huis, kun je kiezen voor een grote of kleine badkamer kast op maat. We helpen je graag met het realiseren van de beste kast voor jou. Kom vooral langs in de showroom voor gratis en vrijblijvend advies van onze specialisten.

Unieke nis in de muur

In de muur van de badkamer en het toilet vind je steeds vaker een nis terug. Een nis is erg handig om producten zoals zeep of shampoo in te zetten. Ook kun je er leuke accessoires in terug laten komen. Met creatieve badkamer tegels en moderne verlichting creëer je een unieke look voor de nis in je badkamer. Zo zie je ze vaak terugkomen in de (inloop)douche, bij het toilet of bij het bad.

Maatwerk inbouwkasten

Met een maatwerk inbouwkast, maak jij optimaal gebruik van de ruimte in jouw badkamer. Zelfs in een kleine badkamer is het mogelijk om een inbouwkast te plaatsen en zo meer opbergruimte te creëren. Kies voor bijvoorbeeld een schuifdeur, openslaande deur of een spiegeldeur. Ook zijn er diverse mogelijkheden aan rekken, lades, kastjes, planken, stangen; noem maar op. Combineer jouw wensen aan opbergmogelijkheden in de badkamer tot de perfecte maatwerk kast.

Wat zijn jouw opberg ideeën voor de badkamer?

We zijn benieuwd naar jouw opberg ideeën voor de badkamer en helpen graag deze te realiseren. Kom dus gerust langs in onze showroom in Etten-Leur voor meer inspiratie en persoonlijk advies van onze woonexperts. Maak nu een afspraak.

Meer badkamer ideeën opdoen? Lees dan verder op onze Badkamer Inspiratie blog.

Lees ook:

Deel: