Badkamer inspiratie

Badkamer showroom: de trends voor 2022

Door: Deel:

Het einde van het jaar komt steeds verder in zicht. Wij kijken dan ook graag alvast vooruit naar de nieuwe badkamer trends voor 2022. Hieronder geven we je graag een gloednieuwe dosis badkamer showroom inspiratie voor het komende jaar. De belangrijkste elementen zijn balans, luxe en het ontwikkelen van jouw unieke stijl.

Rust en balans in het nieuwe jaar

Ook in het volgende jaar blijft het creëren van rust en balans in ons huis belangrijk. De badkamer is dan ook een belangrijke plek om tot rust te komen en te relaxen. Deze warme uitstraling creëer je met neutrale kleuren, weinig contrast en natuurlijke materialen en badkamer accessoires. Je kunt bijvoorbeeld één basiskleur pakken en vervolgens verschillende tinten van deze kleur combineren in de ruimte. Natuurlijke materialen zoals diverse linnen, hout, riet en veel groene planten zorgen voor een gebalanceerde look.

natuurlijke badkamer

Tip: badkamer sauna stijl

Voor een extra ontspanning in je badkamer, kun je je badkamer omtoveren tot je eigen sauna. Er zijn diverse soorten sauna’s en sunshowers mogelijk in elke grootte badkamer. Ook al heb je een kleine badkamer, er zijn altijd mogelijkheden om je eigen spa te maken.

Bekijk onze showroom badkamer met sauna en stoomcabine.

Badkamer showroom: de zwarte badkamer

Zijn neutrale kleuren iets te licht voor jouw smaak en kies je graag voor een donkere uitstraling? De stoere, zwarte badkamer is ook volgend jaar nog steeds populair! Combineer met industriële accessoires zoals een zwarte kraan, douche en fontein. Ook de combinatie van zwart en goud is populair, net als elementen van koper en hout om een luxueuze look te creëren.

zwarte badkamer

Tip: badkamer industriële stijl

Voor een lichte stoere badkamer met industriële stijl, zijn betonlook tegels erg populair. De betonlook tegel is te verkrijgen van lichte tinten grijs en beige tot donker antraciet en zwart. Combineer met zwarte accessoires en natuurlijke materialen voor een unieke industriële badkamer.

Bekijk de betonlook badkamer in onze showroom.

Mix en match tot jouw unieke interieurstijl

Dit jaar is hét jaar om jouw persoonlijke interieurstijl te ontdekken. Mix en match verschillende materialen, patronen en vormen om de perfecte inrichting te creëren voor jouw badkamer. Zo kun je verschillende stijlen tegels met elkaar combineren en vervolgens werken met diverse materialen meubels, accessoires en textiel. Combineer datgene van een interieur stijl wat bij jou past en maak een geheel eigen look.

retro badkamer stijl

Tip: de retro badkamer

De retro badkamer is helemaal in! Felle kleuren, uiteenlopende patronen en opvallende verlichting. Denk ook aan unieke handgevormde tegels of tegels met reliëf voor een creatieve badkamer look. Wees niet bang om verschillende stijlen tegels te combineren in de badkamer.

Bekijk onze showroom marmerlook badkamer, waarbij verschillende kleuren, vormen en stijlen tegels samen komen tot een eigentijdse stijl.

XXL tegels in de badkamer showroom

XXL tegels zijn steeds populairder voor een strak resultaat op de badkamervloer en -wanden. Wanneer de grootte van je ruimte het toelaat, zijn XXL tegels een goede optie. Bij deze tegels heb je minder voegwerk en ziet het tegelwerk er dus extra strak uit. Er zijn XXL tegels in bijvoorbeeld een luxe marmerlook, warme houtlook of stoere betonlook.

luxe badkamer stijl

Tip: luxe badkamers

Steeds meer mensen hechten waarde aan een luxe badkamer die van alle gemakken voorzien is. In een luxe badkamer wordt een ruimtelijk effect gecreëerd, waarbij exclusieve materialen worden gebruikt en op maat worden toegepast. De nieuwste accessoires, zoals een regendouche, zonnedouche en moderne verlichting; het draagt allemaal bij aan het luxe-gehalte van je badkamer.

Bekijk onze aangepaste badkamer uit de showroom met extra grote tegels en een infrarood sunshower.

Kom je ook langs in onze badkamer showroom in Etten-Leur?

Weet jij al wat voor badkamer je graag zou willen? Kom in het echt inspiratie opdoen in onze badkamer showroom in Etten-Leur. Ontvang gratis persoonlijk advies van onze badkamer experts en ontdek jouw unieke badkamer stijl. Bekijk alvast online onze badkamer showroom modellen en neem contact op om een afspraak te maken.

Meer interieur stijlen en trends voor 2022:

Deel: