Badkamer inspiratie

Badkamer met houtlook

Door: Deel:

Een badkamer met houtlook zorgt voor een warme en natuurlijke sfeer. Er zijn diverse manieren om deze natuurlijke look te verwerken in je interieur. Zo staat hout prachtig tegen de wand of op de vloer. Maar ook in meubels en diverse accessoires kun je hout laten terugkomen. Hieronder geven we je graag een aantal ideeën om de houtlook te creëren in de badkamer.

Badkamer met houtlook tegels

Keramische houtlook tegels zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling. Je hebt hierbij een uitgebreide keuze aan diverse tinten tegels en ook zijn er verschillende afmetingen, vormen en patronen tegels verkrijgbaar. De houtlook tegels licht eiken uit onze showroom staan bijvoorbeeld prachtig op de badkamermuur.

Houtlook tegels licht eiken - bouwcenter nelemans

Keramische houtlook tegels

Het voordeel van een keramische tegel met houtlook is dat het waterafstotend en krasbestendig is. Hierdoor heb je lang plezier van je houtlook tegelwand of -vloer, zelfs in een vochtige ruimte als de badkamer. Daarnaast is keramiek ook erg gemakkelijk in onderhoud. Via diverse opties aan vormen en legpatronen kun je de tegels op een creatieve manier terug laten komen op de vloer en/of tegen de wand. Denk bijvoorbeeld aan een houtlook tegel in visgraat patroon of verrassende houtlook hexagon tegels.

Badkamertegels houtlook voor vloer en wand

Industriële houtlook badkamer

De natuurlijke uitstraling van hout komt ook prachtig terug in een industriële badkamer. Een industriële badkamer kenmerkt zich aan stoere en robuuste materialen zoals staal, koper, ijzer, steen, beton, maar ook hout. Combineer je stoere badkamer betonlook met hout voor een natuurlijk en industriële uitstraling.

Badkamer betonlook met hout

Moderne badkamer met hout

Ook bij een moderne badkamer is het mogelijk om de houtlook terug te laten komen. Combineer bijvoorbeeld een strakke tegelvloer en -wand met een badkamermeubel van hout. Ook kun je verschillende strakke gekleurde tegels combineren met een warme of koelere tint houtlook tegel. Doordat je een ruime keuze hebt uit diverse kleuren houtlook tegels, kun je de perfecte look creëren voor het interieur van jouw badkamer. Een voorbeeld is onze showroom badkamer zwart en hout.

Badkamer zwart en hout

Benieuwd naar nog meer badkamer inspiratie? We helpen je graag met de allernieuwste ideeën en badkamer trends. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur en bekijk diverse showroom badkamers, maatwerk opties en showroom tegels. Ga vrijblijvend in gesprek met onze specialisten en laat je adviseren over de mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer. Maak nu een afspraak.

Lees ook:

Deel: