Badkamer inspiratie

9x wc tegels inspiratie

Door: Deel:

Mooie tegels zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van je wc. De nieuwste tegel trends bieden genoeg mogelijkheden om helemaal los te gaan met de mooiste toilet tegels. Verrassende Portugese tegels, stoere betonlook wc tegels of een warme houtlook tegel voegen de perfecte sfeer toe aan jouw toilet. Laat je hieronder inspireren met 9x wc tegels inspiratie!

Wc tegels inspiratie: klassiek wit

Witte wc tegels zijn tijdloos en geven een klassieke look aan je toilet. Daarnaast zorgen lichte kleuren voor een rustige en ruimtelijke uitstraling van de ruimte. Voor een verrassend effect kies je voor een andere afmeting tegels of een ander legpatroon. Bijvoorbeeld kleine vierkante tegeltjes of langwerpige tegels in een visgraat patroon.

Unieke tegels voor de wc

Naast witte wc tegels zijn er allerlei kleuren en stijlen waarmee je jouw creativiteit en persoonlijkheid kunt uiten. Zo zijn er diverse decortegels met een verrassend patroon, stijlvolle marmerlook tegels of diverse opvallende kleuren tegels voor een unieke look op het toilet. Combineer verschillende stijlen en kleuren vloertegels en wandtegels om jouw unieke interieur stijl te creëren.

Portugese wc tegels

Houd jij van een Zuid-Europees sfeertje in huis? Portugese tegels zijn erg populair op dit moment. Met een keuze uit allerlei klassieke en/of gekleurde patronen, voeg je een verrassend accent toe aan jouw wc ruimte. Naast Portugese tegels, zijn er bijvoorbeeld ook Marokkaanse of Spaanse tegels verkrijgbaar. Welk patroon je ook kiest, deze vrolijke decor tegels zijn een echte eyecatcher voor jouw toilet!

Visgraat tegels

Hét legpatroon van dit moment is het visgraat patroon. Hierbij leg je langwerpige tegels in een hoek van 45 graden tegen elkaar aan. Dit kan zowel op de vloer als tegen de muur. Een houtlook tegel staat bijvoorbeeld mooi in een visgraat patroon, maar ook witte of gekleurde visgraat tegels staan prachtig tegen de achterwand van de wc.

Grijze betonlook tegels

Grijze betonlook tegels op de wc sluiten helemaal aan bij de industriële interieurstijl. Ruwe, natuurlijke en/of zwarte accessoires maken je stoere toilet helemaal af. Ook voor een klassieke look kun je kiezen voor betonlook tegels. Gecombineerd met een lichte kleur muur, zorgt het voor een rustige uitstraling en ruimtelijk effect. Gebruik diverse afmetingen tegels of tegelstroken, waardoor je toch een verrassend tintje toevoegt aan de wc. Meer betonlook inspiratie opdoen? Lees nu meer over de betonlook badkamer.

De hexagon tegel trend

Til jouw betonlook, gekleurde, of Portugese tegel naar een ander level, door te kiezen voor een hexagon tegel. Deze tegels zijn erg populair en worden vanwege hun vorm ook wel honingraat tegels genoemd. De meeste kleuren en stijlen tegels zijn te fabriceren in een honingraat vorm, voor zowel de wanden als de vloer. Betegel de gehele wand of vloer met honingraat tegels, of combineer met andere stijlen en vormen tegels.

Warme houtlook in huis

Houd je van warmte en gezelligheid in huis? Kies dan vooral voor een houtlook tegel op de wc. Het voordeel van een keramische houtlook tegel, is dat deze de natuurlijke uitstraling heeft van hout, maar hierbij heb je de voordelen van een keramische tegel. Keramiek is hygiënischer, gemakkelijker in onderhoud en gemakkelijker schoon te houden dan hout. Daarom zijn keramische houtlook tegels een populaire keuze, vooral voor een ruimte als de wc.

Mozaïek wc tegels inspiratie

Mozaïek tegels zorgen voor een speels en vrolijk accent. Deze kleine wc tegels gebruik je gemakkelijk voor een subtiel effect in natuurlijke kleuren of kies bijvoorbeeld felle kleuren voor een unieke en opvallende look. Mozaïek tegels zijn populair tegen de achterwand van de wc, maar betegel ook gerust alle wanden met deze vrolijke kleine tegels.

Stijlvolle marmerlook tegels

De ultieme klassieke stijl creëer je met marmerlook tegels voor de wc. Betegel de vloer en/of de wanden en voeg gouden, zwarte of koperen accessoires toe voor een stijlvolle afwerking. Marmerlook tegels zijn ook perfect te combineren met andere stijlen tegels, zoals de houtlook of betonlook. Of kies voor een zwarte of grijze marmerlook tegel voor een industriële stijl wc.

Wc tegels kopen?

Ga je nieuwe wc tegels kopen? Laat je inspireren in onze showroom in Etten-Leur! Hier hebben we allerlei soorten en stijlen tegels voor je klaarliggen en onze tegelexperts geven je graag persoonlijk advies. Neem nu contact op en maak een afspraak om er zeker van te zijn dat onze medewerkers beschikbaar zijn. Bekijk ook meer creatieve wc vloer ideeën.

Meer (wc) tegels inspiratie:

Deel: