Wooninspiratie

4x maatwerk voorbeelden in huis

Door: Deel:

Maatwerk of op maat? Dit is een belangrijke vraag wanneer je een nieuwe keuken, badkamer of kast wilt aanschaffen. Hieronder leggen we het verschil uit en geven we je 4x maatwerk voorbeelden waarmee jij jouw unieke woonwensen waarmaakt!

Wat is maatwerk?

Er zit een verschil tussen maatwerk en producten op maat. Bij Bouwcenter Nelemans worden alle producten op maat gemaakt zodat deze precies passen in de beschikbare ruimte. Elke ruimte is natuurlijk anders, dus het is belangrijk dat je nieuwe keuken, badkamer of binnendeur perfect past. Bij maatwerk producten gaan we vervolgens nog een stap verder. Maatwerk valt buiten het standaard assortiment en voldoet aan al jouw unieke wensen. Wat voor kleuren, beslag, fronten of materialen je ook wilt gebruiken. Wij realiseren graag samen met jou een compleet uniek interieur in huis.

wat is maatwerk - bouwcenter nelemans

4 maatwerk voorbeelden

Er zijn diverse maatwerk mogelijkheden, waaronder maatwerk kasten, keukens, badkamers en deuren. Hieronder laten we de verschillende opties zien en geven we ter inspiratie een aantal maatwerk voorbeelden voor in huis.

1. Maatwerk kasten

Benut de ruimte optimaal en ga voor maatwerk kasten. Dit type kast wordt geheel aangepast aan de beschikbare ruimte en zorgt er voor dat je niet alleen een stijlvol maar ook praktisch ontwerp kast in de kamer hebt. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwkast, maatwerk woonkamerkast, trapkast, kledingkast of inloopkast. Ook hebben we handige accessoires voor in de nieuwe kast, zoals ladeverdelers, garderobelift, schoenenrek en/of kastverlichting.

maatwerk kasten voorbeeld - bouwcenter nelemans

Lees ook meer over de voordelen van kasten op maat in de woonkamer.

2. Maatwerk keukens

De keuken is een belangrijk onderdeel van je huis. Hier wordt geleefd, gekookt en gezellig gegeten met familie en vrienden. Het is dan ook belangrijk dat deze ruimte perfect aansluit bij jouw ideale interieur en woonwensen. Met maatwerk keukens ontwerp je samen met onze keukenexperts een unieke stijl keuken die perfect aansluit bij jouw ruimte en wensen. Denk hierbij aan allerlei soorten stijlen, opstellingen, materialen en de allernieuwste keukenapparatuur.

maatwerk keukens voorbeeld - bouwcenter nelemans

Bekijk hier ook de maatwerk luxe blauwe keuken in onze showroom.

3. Badkamer maatwerk voorbeelden

Bij badkamer maatwerk kies je voor een uniek design badkamer die geheel aansluit bij jouw interieurstijl. Kies uit allerlei speciale kleuren, materialen en afmetingen en laat je nieuwe badkamer perfect aansluiten bij de beschikbare ruimte. Het meubilair bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je interieur en daarom is badkamermeubel maatwerk ook erg populair. Met unieke badkamerkasten creëer jij de perfecte look én zorg je voor genoeg opbergruimte.

maatwerk badkamers voorbeeld - bouwcenter nelemans

Bekijk hier ook de maatwerk badkamer zwart en hout in onze showroom.

4. Maatwerk deuren

Deuren geven meteen de juiste uitstraling aan een ruimte. Met maatwerk deuren sluiten jouw nieuwe deuren perfect aan bij je interieurstijl. Denk bijvoorbeeld aan een unieke voordeur, strakke binnendeuren of maatwerk stalen deuren. Zo zijn er diverse systemen, zoals schuifdeuren, glazen deuren of een wand als roomdivider. Je kunt ook variëren in materialen zoals glas, staal, hout of PVC. En om de nieuwe deur helemaal af te maken heb je allerlei opties, waaronder het deurbeslag, scharnieren, ophangsystemen en/of tochtborstels.

maatwerk deuren voorbeeld - bouwcenter nelemans

Inspiratie opdoen voor nieuwe woonkamer deuren? Lees meer over de perfecte woonkamer deur.

Meer maatwerk voorbeelden bekijken?

Onze woonexperts helpen je graag met het bedenken, ontwerpen en realiseren van al jouw unieke woonwensen. Laat je inspireren over diverse mogelijkheden in onze showroom in Etten-Leur. Maak vooral een afspraak zodat een van onze specialisten beschikbaar is voor deskundig advies. Lees ook verder op de Wooninspiratie blog of bekijk meer over maatwerk bij Bouwcenter Nelemans.

Meer maatwerk voorbeelden uit onze showroom:

Deel: