Recente artikelen

Keuken ontwerpen? Online en in de showroom

Touch-Reality

Touch-Reality is een unieke ontwerpervaring in de showroom. Met behulpvan mini meubels en je vingers ontwerp je tot in detail jouw droomkeuken.Van het instellen van de juiste afmetingen tot aan de keukenkastjes en hetbepalen van alle details, je ontwerpt een complete keuken. Je kunt het vrijblijvendproberen in onze showroom.

Zelf online ontwerpen

Ben je online aan het oriënteren op een nieuwe keuken? En wil je zelf aan deslag? Gebruik dan onze keuken ontwerptool. Het werkt eenvoudig en is eenleuke manier om jouw droomkeuken te creëren. Stuur ons je ontwerp door.Of neem je uitwerking mee tijdens een afspraak in onze showroom. We zijnerg benieuwd naar je ontwerp.

Uit onze showroom

Wooninspiratie van Nelemans

Inspiratie nodig voor het opfrissen van je huis? Plannen voor een renovatie of verbouwing? Of gewoon benieuwd naar de laatste trends op woongebied? Laat je nu inspireren via de Nelemans Wooninspiratie blog. Onze woonblog geeft je de nieuwste trends, sferen en tips op het gebied van wonen en lifestyle. Met behulp van inspirerende artikelen en veel foto’s helpen we je graag met het maken van de beste woon- en lifestyle keuzes. Zo maak je van jouw huis een fijn thuis, compleet naar jouw smaak en woonwensen.

Laat je inspireren op het gebied van keukens, badkamers, slaapkamers en woonkamers met de diverse blogartikelen binnen onze Wooninspiratie blog:

Keuken inspiratie

In de categorie keuken inspiratie leer je alles over de nieuwste keukenopstellingen, populaire kleuren en diverse stijlen en trends. De keuken is een belangrijke ruimte om tijd door te brengen met familie. Ga je voor een open keuken, kies je voor een kookeiland, bar en/of gezellige eettafel? Maak daarnaast je leven een stuk gemakkelijker met de nieuwste keukenapparatuur. Zo zijn er verschillende inductie kookplaten, combi magnetrons en high-end afzuigkappen. Denk daarnaast aan de nieuwe keukenvloer en -wanden. In diverse artikelen geven we je veel keuken ideeën en inspiratie.

Badkamer inspiratie

De badkamer inspiratie categorie geeft je tips en adviezen op het gebied van badkamertegels, opstellingen en accessoires. Hierbij helpen we je graag met de verbouwing of renovatie van jouw badkamer. De badkamer is een belangrijke ruimte in het huis en zorgt voor een moment van rust en ontspanning. Met de juiste materialen en kleuren creëer jij een badkamer die helemaal aansluit bij jouw interieurstijl. Zo kun je kiezen voor een betonlook, warme houtlook of marmerlook badkamer. Of kies voor een mix van verschillende stijlen voor de perfecte sfeer.

Slaapkamer ideeën

Laat je verrassen met de nieuwste inspiratie en tips binnen onze slaapkamer ideeën. Of je nu een grote of juist kleine slaapkamer hebt, we helpen je graag met het ontwerpen en inrichten van de kamer. Kasten op maat helpen je met het opbergen van alle spullen en het maximaal benutten van de beschikbare ruimte. Creëer jouw ideale slaapkamer met de juiste vloer, mooiste kleuren en trendy accessoires. Daarnaast geven we ook tips en inspiratie voor een creatieve babykamer. Richt alle slaapkamers, babykamers en kinderkamers persoonlijk en uniek in, voor een originele sfeer in huis en natuurlijk een fijne nachtrust.

Woonkamer inspiratie

Onze woonkamer inspiratie geeft je de nieuwste trends op het gebied van woonkamers. Creëer jouw persoonlijke interieurstijl voor deze belangrijke plek van ontmoeting en ontspanning. Ga je voor modern, industrieel of landelijk? Of wellicht kies je een mix van verschillende stijlen voor een unieke sfeer in de woonkamer. Ook de indeling van de woonkamer kan nog een hele uitdaging zijn. Creëer een thuisgevoel in je nieuwe woonkamer met onze Wooninspiratie.

Ontdek meer

Lees de verschillende artikelen van de Nelemans Wooninspiratie blog voor de laatste tips, beste adviezen en een heleboel inspiratie. Daarnaast geven we je graag extra advies en inspiratie in onze showroom in Etten-Leur. Hier staan onze experts voor je klaar om samen al je plannen en wensen op woongebied werkelijkheid te maken. Kom dus vooral bij ons langs voor advies en inspiratie! Maak een afspraak in onze showroom.