Wandtegels voor iedere ruimte!

Wandtegels maken elke ruimte in het huis op een trendy manier af. Door dezelfde vloer en wandtegels te gebruiken, laat je de vloer en wand met elkaar versmelten waardoor eenheid in een ruimte gecreëerd wordt. Kies je ervoor om mozaïek wandtegels in je keuken te verwerken en combineer je deze met een houten vloer, dan creëer je warmte in je interieur. 

Of je nu houdt van strak, speels en kleurrijk design of juist een klassieke uitstraling: in onze showroom vind je allerlei soorten en maten. Nieuwsgierig naar ons assortiment? Kom eens langs in onze showroom, en laat je inspireren door een van onze tegelspecialisten.

Industriële tegels

Wandtegels

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst om jou te voorzien van de perfecte wandtegels.

Tegels voor elke ruimte

Ben je op zoek naar wandtegels voor de woon-, badkamer en-/of keuken? Of misschien juist wel voor een zakelijke ruimte? Wij hebben een wandtegels voor elke ruimte.

Aantrekkelijke prijzen

Bouwcenter Nelemans heeft altijd de beste aanbiedingen op het gebied van tegels; laat je inspireren! 

Laat je inspireren

Door de wand op een mooie manier af te werken ontstaat er een bijzondere, rustige of juist opvallende sfeer. Zowel in de badkamer als in het toilet is het belangrijk dat wand- en vloertegels op een mooie manier op elkaar afgestemd worden. Dit kan door een bijzonder contrast te creëren, met mozaïeken stenen op de wand en neutrale tegels op de vloer of door eenheid in de ruimte te creëren en het tegelwerk vanaf de vloer door te trekken op de wand. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook of houtlook badkamer. 

Van een heerlijk ontbijt tot laat natafelen met vrienden: de keuken neemt de afgelopen jaren steeds meer ruimte in als het centrale hart van het huis. Tegels op de achterwand van een keuken bepalen voor een groot deel de uitstraling van jouw keuken. Heb je al eens gedacht aan decoratieve tegels op de muur? En ben je dan meer van het type modern, chique, glanzend of juist ingetogen? Met wandtegels kun je alle kanten op. Naast mooi voor het oog zijn wandtegels ook nog eens spatbestendig, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud. 

Wandtegels

Bekijk één van onze andere categorieën