Kies de perfecte vloertegel voor jouw ruimte!

Vloertegels bepalen in grote mate de uitstraling en sfeer in een ruimte. Een vloer vervang je niet zomaar door de jaren heen, daarom moet er een weloverwogen beslissing worden gemaakt. We helpen je met het opdoen van inspiratie en het maken van de juiste keuzes die passen bij de stijl van jou en je interieur. 

Of je nu gaat voor strak design, een speelse, kleurrijke of juist een klassieke uitstraling, wij hebben de juiste vloertegels voor jouw ruimte. 

Kom eens langs in onze showroom en laat je inspireren!

Prachtige vloertegels
Moderne tegels

Vloertegels van Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst om jou te voorzien van de perfecte tegels.

Vloertegels voor elke ruimte

Of je nu vloertegels zoekt voor de keuken, badkamer, woonkamer, kantoor of andere ruimte; bij ons ben je aan het goede adres. 

Trendy vloertegels voor ieders budget

Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen vloertegels. Volg ons ook op social media voor de beste deals. 

Laat je inspireren

Op zoek naar een duurzame keuze voor je vloer? Dan zijn tegels het antwoord! In de winter zorgt het, vanwege de mogelijkheid tot vloerverwarming, voor warme voeten, en in de zomer is de vloer heerlijk koel en comfortabel. Bovendien gaan ze lang mee en kunnen ze veel hebben: je maakt ze snel en eenvoudig schoon en ze zijn kras- en kleurvast.

We hebben voor elke ruimte in huis verschillende soorten vloertegels, van klassiek tot trendy, in verschillende materialen, zoals: natuursteen en keramiek. Op onze inspiratiepagina vind je de laatste trends op het gebied van tegels in verschillende soorten ruimtes in huis. Laat je inspireren door één van onze eerder uitgevoerde projecten door een kijkje te nemen bij iemand thuis. Benieuwd naar meer? We adviseren je graag en vrijblijvend bij ons in de showroom.

Moderne tegels

Bekijk één van onze andere categorieën