Ontdek al onze vloeren

De vloer is de basis van elk interieur en een belangrijke sfeerbepaler. In onze showroom vind je houten en laminaat vloeren. Met een houten vloer kies je voor eeuwige stevigheid. Want een bodembedekking als deze, die volledig uit volwaardig massief hout bestaat, brengt een luxueuze woonsfeer. Houten vloeren hebben een sfeervolle en warme uitstraling. 

De meest moderne laminaatvoeren zijn tegenwoordig nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Zowel houten vloeren als laminaat vloeren zijn zo veelzijdig dat ze vrijwel bij iedere woonstijl kunnen worden toegepast. Of je nu kiest voor een modern, nostalgisch, klassiek of een industrieel interieur. Onze vloerspecialisten adviseren je graag. 

Prachtige vloeren

Vloeren van Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Vloeren voor ieders budget

Wij bieden vloeren aan voor ieders budget; wees welkom.

We komen bij jouw thuis opmeten

Alle service voor jouw perfecte vloer.

Laat je inspireren

Je zoektocht naar een nieuwe vloer begint waarschijnlijk bij het zoeken naar inspiratie. Daarom vind je hier het laatste nieuws, tips en de laatste trends op het gebied van vloeren. Zoals de visgraat vloer.

Visgraat vloeren bestaan al ontzettend lang en werden traditioneel toegepast in heren- en grachtenpanden als luxe vloerafwerking. Tegenwoordig heeft de visgraatvloer een ”comeback” gemaakt. Vroeger hadden visgraat vloeren een kleine plankafeting. Tegenwoordig zijn de visgraat vloeren dubbel zo groot. Dit zorgt voor een rustigere uitstraling in het moderne huis. Lees mee en laat je inspireren.

 

Vloeren

Bekijk andere onderdelen van onze showroom