Nelemans Tilburg

Bouwmarkt Tilburg

Nelemans Tilburg is dé bouwmarkt in Tilburg en een van de zeven vestigingen van Nelemans. In onze groothandel in Tilburg kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Tilburg is gevestigd op het industrieterrein de Vossenberg in Tilburg.

Onze bouwmarkt in Tilburg heeft een Bouwcenter Bouwshop met afhaalmagazijn. Hierbij helpen onze medewerkers in de Bouwshop en het magazijn je graag op het gebied van (af)bouwmaterialen en toebehoren. Samen realiseren we jouw (zakelijke) project.

  • Nelemans Bouwshop
  • Snel materialen afhalen
  • Persoonlijk advies
2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Adres:

Nelemans Tilburg
Aphroditestraat 4
5047 TW Tilburg

Contactgegevens:

T: 013 – 5784222
E: tilburg@nelemans.nl

Let op: mogelijk zijn niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees voor je bezoek eerst onze coronamaatregelen.

Openingstijden bouwshop:

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Let op: bovenstaande openingstijden kunnnen afwijken tijdens of rondom speciale feestdagen en gebeurtenissen. Bekijk voor je bezoek altijd even onze aangepaste openingstijden.

Bouwmaterialen Tilburg

Wil je bouwmaterialen in Tilburg kopen? Bij Nelemans vind je een hoogwaardig assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen. Van (af)bouw- tot aan hout-, plaatmaterialen en toebehoren; in Tilburg vind je een compleet assortiment. Kom langs en haal direct je materialen af. Heb je daarnaast behoefte aan advies? Onze medewerkers helpen je graag verder. Samen bepalen we de juiste materialen voor jouw project of klus.

  • Bouwmaterialen: hout- en plaatmateriaal, isolatie, kalkzandsteen, gevelbekleding, zand en grind, dakpannen, etc.
  • Toebehoren: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, stoere werkkleding, etc.
Bekijk ons assortiment ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›