Nelemans Roosendaal

Contactgegevens:

Nelemans Roosendaal
Blauwhekken 7
4751 XD Oud-Gastel

T: 0165 – 512627
E: roosendaal@nelemans.nl

Let op: mogelijk zijn niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees voor je bezoek eerst onze coronamaatregelen.

Openingstijden:

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12:00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden:

Momenteel zijn er geen aangepaste openingstijden.

Bouwmarkt Roosendaal

Nelemans Roosendaal is, dé bouwmarkt in Roosendaal en een van de zeven vestigingen van Nelemans. In onze groothandel in Roosendaal kunnen zakelijke klanten en particulieren terecht voor bouwmaterialen om jouw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Roosendaal is gevestigd op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal.

In onze bouwmarkt (groothandel) in Roosendaal vind je een Bouwcenter Bouwshop met afhaalmagazijn. Onze medewerkers in de Bouwshop en het magazijn helpen je graag op het gebied van (af)bouwmaterialen en toebehoren. Samen realiseren we jouw (zakelijke) project.

  • Nelemans Bouwshop
  • Snel materialen afhalen
  • Persoonlijk advies
2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Bouwmaterialen Roosendaal

Wil je bouwmaterialen in Roosendaal kopen? Bij Nelemans vind je een hoogwaardig assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen. Van (af)bouw- tot aan hout-, plaatmaterialen en toebehoren; in Roosendaal vind je een compleet assortiment. Kom langs en haal direct je materialen af. Heb je behoefte aan advies? Onze medewerkers helpen je graag verder. Samen bepalen we de juiste materialen voor jouw project of klus.

  • Bouwmaterialen: hout- en plaatmateriaal, isolatie, kalkzandsteen, gevelbekleding, zand en grind, dakpannen, etc.
  • Toebehoren: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, stoere werkkleding, etc.

 

Bekijk ons assortiment ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›