Nelemans Oosterhout

Contactgegevens:

Nelemans Oosterhout
Damweg 4
4905 BS Oosterhout

T: 0162 – 422585
E: oosterhout@nelemans.nl
WhatsApp ons: 06-22798395

Let op: mogelijk zijn niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees voor je bezoek eerst onze coronamaatregelen.

Openingstijden:

Maandag 07:00 – 17:00
Dinsdag 07:00 – 17:00
Woensdag 07:00 – 17:00
Donderdag 07:00 – 17:00
Vrijdag 07:00 – 17:00
Zaterdag 08:00 – 12.00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden:

Momenteel zijn er geen aangepaste openingstijden.

Bouwmarkt Oosterhout

Nelemans Oosterhout is, dé bouwmarkt in Oosterhout en een van de zeven vestigingen van Nelemans. In onze groothandel in Oosterhout kunnen zowel zakelijke als particulieren terecht voor bouwmaterialen en toebehoren voor jouw (zakelijke) project of klus. Nelemans Oosterhout is gevestigd op Damweg 4 in Oosterhout.

Onze bouwmarkt in Oosterhout heeft een Bouwcenter Bouwshop met een afhaalmagazijn. De medewerkers in de Bouwshop en het magazijn helpen je graag op het gebied van (af)bouwmaterialen en toebehoren. Samen realiseren we jouw (zakelijke) project.

  • Nelemans Bouwshop
  • Snel materialen afhalen
  • Specialistisch persoonlijk advies
2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Bouwmaterialen Oosterhout

Wil je bouwmaterialen kopen in Oosterhout? Bezoek dan onze Nelemans Bouwshop en wij helpen je graag verder. Van bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen tot aan toebehoren, in Oosterhout vind je een compleet assortiment. Kom langs en haal direct je materialen af. Heb je behoefte aan advies? Onze medewerkers adviseren en helpen je graag met het bepalen van de juiste materialen voor jouw project of klus.

  • Bouwmaterialen: hout- en plaatmateriaal, isolatie, kalkzandsteen, gevelbekleding, zand en grind, dakpannen, etc.
  • Toebehoren: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, stoere werkkleding, etc.
Bekijk ons assortiment ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›