Nelemans Etten-Leur

Contactgegevens:

Ecustraat 2
4879 NP Etten-Leur

T: 076 – 5978000
E: etten-leur@nelemans.nl
Whatsapp ons: 076-5978000

Let op: mogelijk zijn niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees voor je bezoek eerst onze coronamaatregelen.

Openingstijden bouwshop:

Maandag 07:00 – 17.00
Dinsdag 07:00 – 17.00
Woensdag 07:00 – 17.00
Donderdag 07:00 – 17.00
Vrijdag 07:00 – 17.00
Zaterdag 08:00 – 12.00
Zondag Gesloten

Openingstijden Showroom:

Maandag 09:30 – 17.30
Dinsdag 09:30 – 17.30
Woensdag 09:30 – 17.30
Donderdag 09:30 – 17.30
Vrijdag 09:30 – 18.00
Zaterdag 09:30 – 17.00
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden:

Momenteel zijn er geen aangepaste openingstijden.

Woon- en lifestyle showroom

In de 2500 m2 grote woon- en lifestyle showroom van Nelemans Etten-Leur vind je alles om jouw woning af te bouwen. Van keukens tot aan badkamers, kasten, deuren, tegels en vloeren. Verder is er een stijlvolle presentatie van gevelstenen, dakpannen, zonwering, garagedeuren en dakramen in onze showroom in Etten-Leur. Laat je inspireren, adviseren en ontdek wat bij je past. Onze adviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw droomproject zoals een nieuwe keuken of badkamer.

 

Ontdek onze showroom ›

Bouwmarkt Etten-Leur

In dé bouwmarkt van Etten-Leur vind je onze groothandel met afhaalmagazijn. In onze groothandel adviseren wij je graag over afbouw- en bouwmaterialen. Van hout- en plaatmateriaal tot aan isolatie, gevelbekleding, dakpannen en nog veel meer, in onze bouwmarkt vind je een compleet assortiment. Bovendien kun je in onze Bouwshop snel jouw materialen afhalen.

Ook leveren we je graag een breed assortiment toebehoren, waaronder: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor jouw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. Je vindt dus een compleet assortiment in onze bouw groothandel in Etten-Leur. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn, helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project.

Bekijk het assortiment ›
2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Bouwshops op 7 locaties
Online bestellen afhalen/bezorgen
De beste materialen & advies

Onze hoofdvestiging

In Etten-Leur vind je onze hoofdvesting met bouwmaterialen groothandel, centraal magazijn, showroom en kantoor. In onze bouwshop kun je als zakelijke – of particuliere klant terecht voor een groot aanbod (af)bouwmaterialen om je klus of project te realiseren. Naast bouwmaterialen vind je in onze 2500m2 woon- en lifestyle showroom ook alles op het gebied van keukens, badkamers, tegels, vloeren, kasten en deuren. Onze medewerkers in de showroom, bouwshop en het magazijn helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project.

Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil je voor een écht Brabants familiebedrijf werken? En heb je kennis en affiniteit met (af)bouwmaterialen en de drive om continu te blijven verbeteren? Bekijk dan onze vacatures. Wie weet verwelkomen we je binnenkort als nieuwe collega.

 

Bekijk onze vacatures ›

Bouwcenter klantenpas

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project.

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Klantenpas aanvragen ›