Nelemans Tilburg

Nelemans Tilburg is dé bouwmarkt in Tilburg en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Tilburg kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Tilburg is in 2005 als uitbreiding op de bestaande vestigingen, geopend door Nelemans en is gevestigd op industrieterrein Vossenberg in Tilburg.

Bij de bouwmarkt in Tilburg is een Bouwcenter bouwshop met een afhaalmagazijn gevestigd waar we je graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

De medewerkers in de bouwshop en het magazijn, helpen je graag met het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijk) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr7:00-17:00
Za8:00-12:00

*In verband met de lockdown zijn mogelijk niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees daarom eerst onze coronamaatregelen

Adres

Aphroditestraat 4
5047 TW Tilburg

013 – 5784222
013 – 5711500
tilburg@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Tilburg, is ook online te bestellen via Bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Ben jij nog geen zakelijke klant bij Bouwcenter Nelemans? Bekijk hier de voordelen en meld je aan.  

Vacatures

Bekijk al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Tilburg