Tegels voor elke ruimte

Moderne tegels

Nelemans heeft tegels voor alle ruimtes in huis. Tegels voor je woonkamer, slaapkamer, keuken, hal, toilet of badkamer. Of je nu voor glanzend of mat gaat, voor uni of dessin, bij Nelemans haal je echte eyecatchers in huis. Bovendien zijn onze tegels makkelijk en praktisch in het onderhoud. Laat je inspireren op het gebied van verschillende soorten tegels, want er is heel veel mogelijk. Kies de stijl van tegels die bij jou en je interieur past.

Wandtegels

Tegels koop je bij Bouwcenter Nelemans

Tegels & vloeren Bouwcenter Nelemans Showroom

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft productspecialisten in dienst die je kunnen helpen met het uitzoeken van de perfecte tegel voor jou. 

Scherpe prijzen

Wij hebben een groot assortiment tegels en kunnen scherpe prijzen aanbieden. 

Mooie merken en eigen huismerk tegels

Volop keuze uit de mooiste tegels voor elke ruimte!

De laatste trends in tegels

Ben je op zoek naar een tegel die past bij de nieuwste trends? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wees welkom!

Ontdek de verschillende tegelstijlen

Bij het ontwerpen van een nieuwe keuken moet er naast het bedenken van een praktische keuken indeling, ook aandacht besteed worden aan de keukentegels. Denk bijvoorbeeld eens aan decoratieve tegels als wandbekleding, zoals mozaïek en Portugese printjes!

In de woonkamer, slaapkamer of hal zijn tegels ideaal om de boel schoon te houden en geschikt voor wanneer je graag vloerverwarming in huis wil. Met houtlook tegels creëer je een nog warmere en sfeervolle uitstraling, zodat je die verwarming niet eens nodig hebt.

In de badkamer of toilet kun je vloertegels combineren met prachtige wandtegels. Grote tegels op de vloer afwissen met kleinere design tegels tegen de muur geeft een mooi en modern effect. Nieuwsgierig naar meer? Maak een afspraak of kom langs in de showroom!

Complete badkamer

Bekijk één van onze categorieën tegels & vloeren