Tegels Bergen op Zoom
Havenstaete Bergen op Zoom

Havenstaete is een nieuw appartementencomplex aan de waterkant van ScheldeVesting in Bergen op Zoom. Het mooie complex bestaat uit 25 luxueuze appartementen en penthouses. Voor een aantal van deze appartementen heeft Nelemans het sanitair en/of de tegels geleverd en aangebracht. Samen met (toekomstige) bewoners van de verschillende appartementen zijn hun wensen bekeken en naar die wensen is er een ontwerp voor de badkamer en/of tegels op maat gemaakt. Op deze pagina staan de resultaten van enkele van deze prachtige appartementen.

Badkamertegels Bergen op Zoom
Marmerlook tegels

“Subliem werk geleverd!”

“Wij zijn heel erg blij met het resultaat, de tegelvloer is erg mooi gelegd, vakwerk! Het is een lastige ruimte met allemaal schuine kanten, maar dit is erg netjes gedaan en tevens ook netjes afgewerkt. De voegen lopen mooi door in de verschillende ruimtes. Subliem werk geleverd!”

Grijze tegels badkamer
Badkamer Bergen op Zoom

“Resultaat is goed gelukt!”

“Wij zijn blij met de badkamer, het toilet en de tegels die geleverd en aangebracht zijn door Nelemans. Als je alle elementen los uitkiest, is het altijd de vraag hoe het eindresultaat zal zijn, maar dat is goed gelukt! Tevens is alles erg netjes afgewerkt.”

Tegels toilet Bergen op Zoom
Decortegels Bergen op Zoom

Meer referenties

Showroom Etten-Leur

Ben je op zoek naar een tegelvloer voor bijvoorbeeld de woonkamer, keuken en/of badkamer? Kom dan eens langs in onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur of maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. In onze showroom vindt je 2500 m2 inspiratie op het gebied van badkamers, tegels, keukens, kasten, vloeren en deuren. Je bent van harte welkom!