Ben je op zoek naar showroomkeukens? Laat je dan inspireren door onze diverse keukencollectie. Van verschillende keukenstijlen en opstelling tot aan prachtige kleuren, sferen en materialen. Ontdek wat bij je past en ervaar de keukens in het echt in onze showroom.

showroomkeukens-7

Landelijke keuken met kookeiland

De voordelen van showroomkeukens

Showroomkeukens zijn soms voordeliger dan een compleet nieuwe keuken. Heb je dus minder te besteden en zoek je naar betaalbare luxe, dan is een showroomkeuken mogelijk iets voor jou. In onze showroom vind je keukens in allerlei soorten stijlen, prijscategorieën en opstellingen. De showroomkeukens zijn voorzien van alle gemakken en bieden je dus een complete oplossing. Hieronder hebben we alle voordelen nog een keer voor je op een rijtje gezet:

  • Scherpe prijzen
  • Op maat aangepast voor jouw ruimte
  • Je weet precies wat je krijgt
  • Compleet en luxe

Afspraak maken?

Heeft onze collectie je interesse gewerkt? Of heb je behoefte aan vrijblijvend advies? Overweeg dan eens om onze showroom te bezoeken. Onze specialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkeuken. Onze showroomkeukens worden uiteraard op maat gemaakt voor jouw ruimte. Wil je liever jouw droomkeuken zelf samenstellen? Probeer dan eens onze online keuken ontwerptool of ervaar Touch-Reality in onze showroom.

Showroomkeukens Etten-Leur

De Nelemans woon- en lifestyle showroom is gevestigd in Etten-Leur in het Noord-Brabant. We zijn in het westen van de provincie prima bereikbaar. Zo rijd je met de auto vanaf Breda en Roosendaal al binnen een kwartier naar onze showroomkeukens. Naast keukens bevat onze uitgebreide showroom ook een groot aanbod badkamers, tegels, kasten, deuren en vloeren. Zo kun je de complete afbouw of renovatie van je woning onder één dak regelen.

Keukenstijlen, opstellingen en merken

Heb je al een idee voor een bepaalde keukenstijl? In onze showroom vind je moderne keukens, industriële keukens en landelijke keukens. Daarnaast bieden we ook vele scherp geprijsde showroomkeukens met eiland. Zoek je naar een exclusieve showroomkeuken? Bekijk dan onze collectie Beda keukens. Deze maatwerk opstellingen bevatten een uniek en exclusief design.