Vloeren

Heb je een nieuwe vloer nodig? De vloer is de basis van elk interieur en dus een belangrijke sfeerbepaler. Onze vloeren zijn zo veelzijdig dat je ze in vrijwel iedere woonstijl kunt toepassen. Of je nu kiest voor een modern, nostalgisch, klassiek of een industrieel interieur. Onze vloerspecialisten adviseren je graag.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Showroom - Etten-Leur  
Ma t/m do 9.30 - 17.30
Vr 9.30 - 18.00 / Za 9.30 - 17.00
 
Maak een afspraak ›

Kies uit vele soorten vloeren

Wij leveren vele soorten vloeren. Van PVC vloeren tot aan laminaat, houten vloeren en vloertegels. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze voor jouw ruimte en interieur. Laat je inspireren op onze website of kom langs in onze woon- en lifestyle showroom in Etten-Leur.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn vloeren die vaak de uitstraling hebben van hout, maar helemaal houtvrij zijn. Ze zijn ontwikkeld als alternatief voor bijvoorbeeld laminaat, parket en natuursteen. Ze zijn gemaakt van kunststof en bestaan uit verschillende lagen PVC. Er zijn velen soorten PVC vloeren, waarover we je graag advies geven bij Nelemans. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Laminaat

Een laminaat vloer bestaat uit meerdere lagen, die op elkaar zijn verlijmd. De naam ‘laminaat’ komt van ‘lamineren’ dat letterlijk betekent: ‘lagen op elkaar maken’. Laminaat vloeren zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Laminaat vloeren zijn tegenwoordig door hun warme uitstraling nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Daarnaast zijn ze erg praktisch door het beperkte onderhoud en de hygiëne aspecten.

Laminaat aanbieding ›

Ontdek onze vloertegels

Kies uit vele stijlen

Ben je op zoek naar vloertegels? Nelemans levert tegels voor de vloer in vele soorten stijlen, maten en kleuren. Van houtlook tot aan betonlook en zelfs Portugese tegels en mozaïekjes. Laat je inspireren en ontdek wat bij je past.

Voor iedere ruimte in huis

Tegels zijn toepasbaar in iedere ruimte in huis. Van de badkamer tot aan de keuken, woonkamer, slaapkamer, hal en het toilet. De vloer is een belangrijke factor voor de sfeer in iedere ruimte. Onze specialisten helpen je graag verder met het kiezen van de juiste vloeren.

Houten vloeren

Een houten vloer geeft een warme uitstraling aan uw ruimte. Bij Nelemans hebben we houten vloeren in diverse breedtes en lengtes en verschillende kleuren beschikbaar, waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Welke combinatie je kiest, hang af van je eigen wensen. Maak nu een afspraak of neem contact op voor vrijblijvend advies.

Nelemans Wooninspiratie

Je zoektocht naar een nieuwe vloer begint waarschijnlijk bij het zoeken naar inspiratie. Laat je daarom uitgebreid inspireren bij Nelemans Wooninspiratie. Op onze woonblog vind je tips en de laatste trends op het gebied van vloeren. Zoals de visgraat vloer.

Visgraat vloeren bestaan al ontzettend lang en werden traditioneel toegepast in heren- en grachtenpanden als luxe vloerafwerking. Tegenwoordig heeft de visgraatvloer een ”comeback” gemaakt. Vroeger hadden visgraat vloeren een kleine plankafmeting. Tegenwoordig zijn de visgraat vloeren dubbel zo groot. Dit zorgt voor een rustigere uitstraling in het moderne huis.

Meer wooninspiratie ›

Vloeren Etten-Leur

Nelemans vloeren vind je in Etten-Leur. Onze woon- en lifestyle showroom is goed bereikbaar vanuit Breda en omgeving. Naast vloeren kun je bij ons ook terecht voor keukens, badkamers, wandtegels, kasten, deuren en bouwmaterialen.

Je bent van harte welkom om zonder afspraak langs te komen in onze showroom. Wil je er zeker van zijn dat een van onze specialisten beschikbaar is? Maak dan van te voren een afspraak.

Afspraak maken ›

Onze merken

Meer uit onze showroom

2500 m2 inspiratie