Woonkamer tegels

Woonkamer tegels geven sfeer aan de ruimte en zijn van grote invloed op de look van je interieur. Er zijn allerlei kleuren, designs en vormen waardoor jij de perfecte keramische tegel vind voor in de woonkamer. Zo zijn er stoere betonlook-, warme houtlook-, en chique marmerlook tegels. Met bijvoorbeeld Portugese tegels, mozaïektegels of tegelstroken creëer je een verrassend effect aan de ruimte. Kom langs in onze showroom voor een dosis inspiratie en persoonlijk advies van onze experts.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Locatie - Etten-Leur  
Showroom bezoeken? › Bekijk onze actuele openingstijden
 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze uitgelichte woonkamer tegels

Ontdek een selectie aan showroom tegels. Wil je liever langskomen om inspiratie op te doen? Kom naar onze showroom in Etten-Leur.

Marmerlook tegels voor de woonkamer

Creëer een chique effect met marmerlook tegels voor de woonkamer. Je kunt kiezen uit verschillende tinten marmerlook, zoals zwart, wit of grijs en daarnaast zijn er diverse designs. Combineer de marmerlook tegel met andere kleuren en accenten van goud, messing of staal voor de juiste sfeer in jouw woonkamer.

Houtlook tegels voor de woonkamer

Voor een natuurlijke en warme uitstraling, kun je kiezen voor houtlook tegels in de woonkamer. Zowel op de vloer als de wanden kun je houtlook tegels aanbrengen in diverse legpatronen. Zo is bijvoorbeeld het visgraat patroon erg populair op de vloer en op de wand. Er zijn diverse tinten houtlook; van koelere grijze tinten tot een warmere houtlook uitstraling.

Woonkamer tegel inspiratie

Ontdek tegels voor elke ruimte in huis

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tegelvloer- of wand in andere ruimtes van het huis? Laat je inspireren!

Ontdek onze woon- en lifestyle showroom

Het kiezen van de juiste tegel is een belangrijke keuze. De beslissing moet goed voelen en daarnaast ook perfect passen binnen het interieur van je woonkamer. Je kunt kiezen uit allerlei designs, zoals houtlook-, marmerlook-, of betonlook tegels. Ook zijn er tegels in allerlei kleuren, vormen en afmetingen. Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe tegel? Kom vooral langs in onze showroom in Etten-Leur voor advies of bekijk onze Wooninspiratie blog.

Maak een afspraak ›