Kasten voor jouw ruimte en interieur

Kasten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. De juiste kast zorgt voor extra opbergruimte en vormt een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Wat je ook zoekt en wenst, wij maken al jouw kasten op maat. Hierdoor past je nieuwe kast perfect in jouw woning.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Showroom - Etten-Leur  
Ma t/m do 9.30 - 17.30
Vr 9.30 - 18.00 / Za 9.30 - 17.00
 
Maak een afspraak ›

Ontdek onze kasten soorten

Er zijn erg veel verschillende soorten kasten. Om je een beter beeld te geven van ons assortiment, hebben we ons aanbod in 3 algemene groepen ingedeeld.

Inbouwkasten

De mogelijkheden voor een inbouwkast zijn bijna oneindig. Van een kledingkast tot aan een boekenkast of zelfs een wasmachine kast met deur. Het is slechts een klein deel van de beschikbare diversiteit. Ook maatkasten op zolder zijn voorbeelden van inbouwkasten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in Etten-Leur, op korte afstand van Breda in Noord-Brabant. Onze adviseurs helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkasten.

Luxe inloopkasten

Een inloopkast is voor veel mensen een droomkast. Het is een gevoel en ervaring dat veel mensen aanspreekt. Je ziet ze niet voor niks vaak in films. Het zijn luxe en stijlvolle kasten, waarvoor best wat ruimte nodig is. Je kunt er luxueus en overzichtelijk al je kleding en accessoires in opbergen.

Losstaande kasten

Zoek je naar een losstaande kast? Bijvoorbeeld een buffetkast, losstaande boekenkast of dressoir kast? Ook dan helpen we je graag met de perfecte kast voor jouw woonstijl en ruimte.

Laat je inspireren

Meer inspiratie en ideeën nodig voor kasten in je interieur? Bekijk dan eens onze Wooninspiratie blog. Hier delen wij tips, trends en inspiratie voor allerlei soorten interieurs.

Wooninspiratie ›

Op maat of maatwerk?

Alle onze kasten worden op maat geleverd. Iedere ruimte is namelijk anders en vraagt om een op maat oplossing. Hierdoor kunnen we garanderen dat je kast goed past bij je woning. Wij verzorgen voor jou het gehele traject. Hierbij kun je denken aan een 3D-tekening uitgewerkt met ons speciale tekenprogramma. Maar ook het inmeten en het plaatsen door een monteur regelen we voor je.

Bij maatwerk kasten gaan we echter nog een stap verder. Merk je bijvoorbeeld dat het standaard assortiment niet aansluit bij jouw wensen? Of wil je iets echt unieks? Ook dan helpen we je graag verder. Samen met een specialist creëren we je droomproduct.

Maatwerk kasten ›

Showroom kasten

In onze showroom in Etten-Leur kun je uitgebreid inspiratie opdoen op het gebied van kasten. Daarnaast kun je ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Ben je op dit moment op zoek naar meer dan een kast? In onze showroom vind je ook de mooiste keukens, badkamers, tegels en vloeren. Kom vrijblijvend langs en laat je inspireren.

Maak een afspraak ›

Meer uit onze showroom

2500 m2 inspiratie