Landelijke badkamers: rustig en rustiek

Landelijke badkamers zijn gezellig en rustiek. Door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren creëer je het relaxte landelijke gevoel in je badkamer. Een landelijke badkamer is erg veelzijdig en kun je combineren met allerlei elementen uit andere badkamer stijlen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je online of in onze showroom inspireren en adviseren.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Showroom - Etten-Leur  
Let op: bekijk onze actuele coronamaatregelen
 
Maak een afspraak ›

Bekijk onze showroom badkamers

Ontdek een selectie showroom badkamers. Wil je een opstelling in het écht bekijken? Bezoek dan onze showroom in Etten-Leur.

Badkamer landelijke stijl

Een badkamer in de landelijke stijl is te herkennen aan het materiaal- en kleurgebruik. Met name hout en rvs zijn populaire materialen, die vaak gecombineerd worden met wit, bruin, groen, beige en grijs in neutrale tinten. Of je nu een landelijke badkamer qua sfeer strak, stoer of minimalistisch wil maken; vrijwel alle variaties zijn mogelijk. Maak je landelijke interieur compleet door de stijl ook door te voeren in de keuken en tegels.

Inspiratie voor iedere ruimte

Wat de grootte van je ruimte ook is, landelijke badkamers zijn er voor zowel grote als kleine oppervlaktes. Laat je uitgebreid inspireren op onze website. Van de afbeeldingen tot aan het zelf ontwerpen van je badkamer in 3D. Daarnaast ben je ook van harte welkom in onze showroom in Etten-Leur voor advies op maat. Ben je op zoek naar iets unieks? Ontdek dan onze exclusieve badkamers.

Landelijke badkamer inspiratie

Complete landelijke badkamer

Zoek je naar een complete landelijke badkamer? Wij leveren jouw landelijke droombadkamer van ontwerp tot en met de montage. Alles is voorzien en onze specialisten geven graag antwoord op al jouw vragen. Wil je alvast zelf starten met het ontwerpen van jouw landelijke badkamer op maat? Dat kan met onze gratis badkamer-ontwerp-tool. Neem je ontwerp mee naar de showroom en we gaan samen zorgen dat jouw droombadkamer gerealiseerd kan worden.

Badkamer ontwerpen ›

Ontdek onze andere badkamerstijlen

Landelijke badkamers op maat

Uiteraard zijn onze landelijke badkamers op maat te maken. Iedere ruimte is anders en daarom zorgen onze specialisten ervoor dat de complete badkamer altijd op maat is en helemaal naar wens. In onze showroom helpen onze specialisten je graag verder. Wil je er zeker van zijn dat een adviseur uitgebreid beschikbaar is voor advies? Maak dan vooraf een afspraak.

Maak een afspraak ›