Klassieke badkamers

Bij Nelemans vind je complete klassieke badkamers voor iedere wens. Stel jouw droombadkamer samen en kies de mooiste klassieke meubels uit. Wordt het een bad, douche, of misschien zelfs wel allebei? De keuze is geheel aan jou. Wees welkom in de wereld van badkamers: wij adviseren je graag.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Showroom - Etten-Leur  
Let op: bekijk onze actuele coronamaatregelen
 
Maak een afspraak ›

Bekijk onze showroom badkamers

Ontdek een selectie showroom badkamers. Wil je een opstelling in het écht bekijken? Bezoek dan onze showroom in Etten-Leur.

Badkamer klassieke stijl

De badkamer: de ruimte in huis waar we onszelf opfrissen voor de dag en ons, na een lange dag, terugtrekken om bij te tanken. Het is dus belangrijk dat je je er optimaal thuis voelt. En in jouw droombadkamer, wordt dat gevoel werkelijkheid. De klassieke badkamer stijl heeft een authentieke, elegante en chique sfeer. Van de tegels en kranen tot aan de verlichting, spiegel en de douche en/of bad, je kunt de klassieke stijl overal in terug laten komen.

Traditionele elementen

Een klassieke badkamer is tijdloos en kun je voorzien van antieke details en zelfs moderne elementen. Populaire klassieke details zijn een bad op poten, opvallende grepen en behoorlijke kranen. Qua kleurgebruik is de badkamer meestal voorzien van wit, zwart mat of hoogglans in combinatie met rvs afwerkingen.

Klassieke badkamers inspiratie

Ontdek onze andere badkamerstijlen

Wil je de klassieke elementen in de badkamer graag combineren met andere stijlen? Of wil je ook inspiratie opdoen binnen de andere badkamerstijlen? Laat je inspireren!

Ontdek onze woon- en lifestyle showroom

Het kiezen van jouw droombadkamer begint bij dat gevoel. Het gevoel dat het goed is; dat het past. Past bij jou, bij je gezin of partner, je situatie en bij je woning. Vaak heb je al wel een beetje een beeld in je hoofd van jouw ideale badkamer, maar het kan nooit kwaad om meer inspiratie op te doen. Op onze wooninspiratie blog vind je de laatste trends op het gebied van badkamers, de leukste accessoires en kun je een kijkje nemen bij anderen. Bovendien geven we je graag tips over hoe je je badkamer het beste kunt inrichten en indelen. Benieuwd naar meer? We adviseren je graag en vrijblijvend bij ons in de showroom.

Maak een afspraak ›