Badkamer ontwerpen

Wil je een badkamer (laten) ontwerpen omdat je de nieuwe badkamer wil plaatsen? Of heb je wat ideeën en wil je kijken wat er in de ruimte  van de badkamer mogelijk is? Met onze 3D ontwerp tool kan je online aan de slag om zelf een badkamer te ontwerpen en te visualiseren.  Of kom langs in de showroom voor een vrijblijvend ontwerp, op maat gemaakt door een van onze specialisten. Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw ideeën en ontwerp. Neem je online badkamer ontwerp gerust mee tijdens een bezoek aan de showroom.

2500 m2 Showroom in Etten-Leur
Persoonlijk advies
Specialist in maatwerk
Etten-Leur  
Maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 geopend.  
Maak een afspraak ›

3D badkamer ontwerpen, hoe werkt het?

Onze 3D-tool is een goed middel om online een badkamer te ontwerpen en alvast te bekijken wat er mogelijk is in de ruimte. Met de tool kan je het gemaakte ontwerp bekijken door middel van een plattegrond en een 3D weergave. Met het stappenplan hieronder, helpen we je graag op weg!

Stap 1: Bepaal de ruimte
Allereerst bepaal je de grootte en de vorm van je badkamer. Gebruik hiervoor de afmetingen van de huidige of toekomstige badkamer.

Stap 2: De ruimte inrichten 
Voeg eerst de elementen zoals ramen en deuren toe aan de ruimte. Voeg vervolgens de gewenste objecten zoals een bad, douche, badmeubel, toilet zelfs tot aan de wc-rol houder, toe aan de ruimte. Bepaal door te het slepen van de objecten wat de beste plaats in de ruimte is. Tevens kunnen de afmetingen van de objecten ook nog aangepast worden zodat je de badkamer helemaal naar wens kan ontwerpen.

Stap 3: De ruimte betegelen
Kies de tegels en voeg ze toe op de vloer en (gewenste) muren. Ons assortiment tegels is in werkelijkheid breder, maar deze selectie geeft een goed beeld van de mogelijkheden en het eindresultaat.

Stap 4: Afronding
Is het ontwerp helemaal naar wens?  Dan kan je ontwerp (plattegrond) doormailen of downloaden. Wil je graag de 3D versie van het ontwerp blijven bekijken, dan kan je gratis een account (alleen mailadres en wachtwoord vereist) aanmaken. Daarnaast kan je vrijblijvend een afspraak maken met een van de badkamerspecialisten van Bouwcenter Nelemans. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij staan voor je klaar om samen met jou de ideale badkamer samen te stellen.

Start met ontwerpen ›

Badkamer ontwerpen online

 • Gratis online ontwerpen in 3D
 • Snel en simpel je ideale badkamer visualiseren
 • Eenvoudig te delen en te printen
 • Registratie met enkel mailadres en wachtwoord
 • Configuratie opslaan en later afmaken
 • Voorbeelden en inspiratie
Start met ontwerpen ›

Badkamer ontwerpen showroom

 • Vrijblijvend persoonlijk ontwerp en advies
 • Voorbeelden en inspiratie
 • Alleen te ervaren in de showroom
 • Advies op maat van onze specialisten
 • Maak vrijblijvend een afspraak
 • Ruim 2500 m2 aan wooninspiratie
Kom langs in de showroom ›

Laat je inspireren

Badkamershowroom Etten-Leur

Wil je meer inspiratie opdoen of vrijblijvend advies van een van onze adviseurs om een badkamer helemaal naar wens samen te stellen. Bezoek dan onze 2500m2 showroom in Etten-Leur. Naast badkamers kun je jezelf ook laten inspireren op het gebied van keukenstegelskastenvloeren en deuren. Wij helpen je graag!

Afspraak maken ›