Alle sanitaire producten om jouw badkamer compleet te maken

In ons assortiment vind je sanitair volgens de laatste trends en met de meest geavanceerde eigenschappen. Kom jij een kijkje nemen in onze showroom? Wandel gerust eens binnen of maak hieronder een afspraak, zodat je zeker weet dat er een badkamer expert voor jou klaar staat met een verse kop koffie. 

Sanitair

Ontdek ons assortiment sanitair in de showroom

De allerbeste kwaliteit, optimaal comfort

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

De meest geavanceerde merken, waaronder Grohe en Novellini

Een badkamer waar je kunt ontspannen. Wij bieden badkamers aan voor ieders budget; wees welkom.

Design volgens de laatste trends

Wij werken samen met topmerken op het gebied van sanitair. 

Laat je inspireren

Van de plens water in je gezicht in de vroege morgen om wakker te worden, tot de poetsbeurt van je tanden; de wastafel is een belangrijk element in je badkamer. Juist omdat het zo’n belangrijk element is, is het van belang dat je goed nadenkt over de samenstelling. Deel je de badkamer met je partner of gezin, dan is een badkamermeubel met dubbele wasbak vaak de oplossing bij uitstek om files in de vroege morgen te voorkomen. 

Bovendien is een wastafelmeubel veelal dé plek om de belangrijkste toiletartikelen in op te bergen. Bedenk dus van tevoren goed hoeveel opbergruimte je nodig hebt. Zo houd je de badkamer overzichtelijk en voorkom je dat alles in het rond slingert. 

Na het bepalen van de samenstelling komt de leukste keuze: hoe gaat het eruit zien? In onze showroom kun je jouw wastafelmeubel inrichten zoals jij dat wilt: van inbouw wasbakken tot opstaande waskommen en van natuursteen tot matzwart. Speel met kleuren en materialen en creëer jouw droombadkamer. 

Van de spiegel tot de kraan: bij Nelemans richt je je complete badkamer in. Onze adviseurs begeleiden je van de 3D tekening tot de montage. Maak hieronder een gratis en vrijblijvende afspraak in onze showroom of wandel gezellig even binnen. 

Badkamermeubel

Ervaar onze topmerken sanitair