Nelemans Roosendaal

Bouwcenter

Blauwhekken 7
4751 XD Oud-Gastel

Open vanaf 7.00u
0165 - 512627
Openingstijden
  • Bouwcenter
    Ma-Vr 7:00-17:00
    Za 8:00-12:00
  •  * In verband met de vakantieperiode hebben wij tot 10 augustus aangepaste openingstijden. Bekijk hier deze aangepaste openingstijden.

Nelemans Roosendaal

Nelemans Roosendaal is, dé bouwmarkt in Roosendaal en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Roosendaal kunt u als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Roosendaal is in 2008 geopend en gevestigd op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal.

Een compleet aanbod bouwmaterialen bij Nelemans, dé bouwmarkt van Roosendaal

Bij Nelemans Roosendaal vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bij Bouwcenter Nelemans te Roosendaal zijn een bouwshop en een afhaalmagazijn gevestigd, waar we u graag adviseren bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Roosendaal, staan voor u klaar voor het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Online materialen bestellen bij Bouwcenter Nelemans Roosendaal

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Roosendaal, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p(zakelijke klanten).

 

Top