Nelemans Roosendaal

Nelemans Roosendaal is, dé bouwmarkt in Roosendaal en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij de bouwmarkt in Roosendaal kan je als zakelijke – of particuliere klant terecht voor bouwmaterialen om jouw (zakelijk) project te realiseren. Nelemans Roosendaal is in 2008 geopend en gevestigd op industrieterrein Borchwerf II te Roosendaal.

Bij Bouwcenter Nelemans te Roosendaal zijn een bouwshop en een afhaalmagazijn gevestigd, waar we je graag adviseren bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

De medewerkers in de bouwshop en het magazijn in Roosendaal, staan voor je klaar voor het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijk) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr7:00-17:00
Za8:00-12:00

Adres

Blauwhekken 7
4751 XD Oud-Gastel

0165 – 512627
076 – 5978001
roosendaal@nelemans.nl

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Roosendaal, is ook online te bestellen via Bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Vacatures

Bekijk al onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Roosendaal