Prefab bouwen

Bij prefab bouwen worden de grootste bouwonderdelen, van een te bouwen woning, in de fabriek gebouwd. Denk hierbij aan de wanden, vloeren en dakconstructies. Belangrijke voordelen hierbij zijn de kortere bouwtijd en de ideale weersomstandigheden in de fabriek, waardoor dit geen vertraging kan geven. Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen met prefab bouwen? Wij helpen je graag en geven je graag meer informatie over prefab wanden, vloersystemen en dakconstructies, of maak kennis met het ons bouwconcept voor prefab bouwen; CASCO+. 

Prefab CASCO plus bouwen
Prefab CASCO plus bouwen

CASCO+, DE OPLOSSING VOOR SLIM EN EFFICIENT BOUWEN

CASCO+ is een nieuw bouwconcept van Bouwcenter Nelemans en dit is de oplossing voor snel en efficiënt bouwen. Het concept omvat een compleet ruwbouw casco dat geheel op maat wordt geprefabriceerd en bestaat uit verdiepingshoge wanden, vloersystemen en dakconstructies. 

Met dit concept willen we bouwers volledig ontzorgen. Want Bouwcenter Nelemans zorgt naast een offert op maat ook voor de coördinatie en advisering tijdens de werkvoorbereidingsfase, alsook voor de levering van alle bouwmaterialen op de bouwplaats. Desgewenst kan ook de montage van het casco worden verzorgd. 

Wij vertellen je graag meer over dit concept. Voor meer informatie verwijzen we je door naar onze speciale website voor Cascoplus

Bouwcenter Nelemans

Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst. Wij adviseren je graag; van het kopen van dat ene product of het meedenken met jouw project. 

Klantenpas

Spaar mee voor mooie producten en leuke uitjes! Met de Bouwcenter Klantenpas heb je dubbel zoveel voordeel! Lees hier meer.

Win-win situatie voor zakelijke klanten

Ben jij een zakelijke klant van Bouwcenter Nelemans? Slim! Wij ontvangen vanuit de particuliere hoek veel aanvragen naar professionele bouwbedrijven, aannemers, ZZP’ers, klusbedrijven, hoveniers en dergelijke; kortom naar jou! Wij sturen onze particuliere klanten dan ook graag door naar onze zakelijke klanten. 

Onze verkooppunten

Onze bouwmaterialen koop je in één van onze zeven Bouwshops of online via Bouwcenter

In de webshop van Bouwcenter bestel je al je gereedschap, ijzerwaren, hout-& plaatmateriaal, tegels, sanitair, deuren en tuinproducten razendsnel en laat je het leveren wanneer het jou uitkomt; wel zo slim!

Wil je liever direct jouw bouwmaterialen aanschaffen? Kom dan langs bij één van onze zeven bouwshops bij jou in de buurt!

Wij bouwen op de beste merken