Nelemans Oosterhout

Bouwcenter

Damweg 4
4905 BS Oosterhout

Open vanaf 7:00u
0162 - 422585
Openingstijden
  • Bouwcenter
    Ma-Vr 7:00-17:00
    Za 8:00-12:00
    • * Aangepaste openingstijden Bouwshop: 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaart en 2e Pinksterdag GESLOTEN.

Nelemans Oosterhout

Nelemans Oosterhout is, dé bouwmarkt in Oosterhout en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij Nelemans Oosterhout kunt u als zakelijke – of particuliere terecht voor bouwmaterialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project. Nelemans Oosterhout is gevestigd op Damweg 4 in Oosterhout.

Een compleet aanbod aan bouwmaterialen bij Nelemans, dé bouwmarkt van Oosterhout

Bij Nelemans Oosterhout vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bij de bouwmarkt in Oosterhout is een Bouwcenter bouwshop en een afhaalmagazijn gevestigd waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers van Nelemans Oosterhout, staan voor u klaar voor het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Online materialen bestellen bij Bouwcenter Nelemans Oosterhout

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Oosterhout, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl(particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Top