Nelemans Oosterhout

Nelemans Oosterhout is, dé bouwmarkt in Oosterhout en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij Nelemans Oosterhout kun je als zakelijke – of particuliere terecht voor bouwmaterialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project. Nelemans Oosterhout is gevestigd op Damweg 4 in Oosterhout.

Bij de bouwmarkt in Oosterhout is een Bouwcenter bouwshop en een afhaalmagazijn gevestigd waar wij je graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding.

De medewerkers van Nelemans Oosterhout, staan voor je klaar voor het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van jouw (zakelijke) project.

Openingstijden

Bouwcenter

Ma-Vr7:00-17:00
Za8:00-12:00

*In verband met de lockdown zijn mogelijk niet alle openingstijden voor jou van toepassing. Lees daarom eerst onze coronamaatregelen

Adres

Damweg 4
4905 BS Oosterhout

0162 – 422585
076 – 5978001
oosterhout@nelemans.nl
WhatsApp ons: 06-22798395

Online bestellen

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Oosterhout, is ook online te bestellen via Bouwdeals.nl (particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Ben jij nog geen zakelijke klant bij Bouwcenter Nelemans? Bekijk hier de mogelijkheden en meld je aan.  

Vacatures

Bekijk onze vacatures.

Bouwcenter Nelemans Oosterhout