Nelemans Oosterhout

Bouwcenter

Damweg 4
4905 BS Oosterhout

Open vanaf 7:00u
0162 - 422585
Openingstijden
 • Bouwcenter
  Ma-Vr 7:00-17:00
  Za 8:00-12:00
 • Aangepaste openingstijden:
  * Za 21 juli gesloten
  * Ma 30 juli t/m vrijdag 3 augustus 7.00-16.00 uur
  * Za 4 augustus gesloten
  * Ma 6 t/m vrij 10 augustus 7.00-16.00 uur
  * Za 11 augustus gesloten

  Een compleet overzicht van de aangepaste openingstijden vind je hier.

Nelemans Oosterhout

Nelemans Oosterhout is, dé bouwmarkt in Oosterhout en een van de zeven vestigingen van Nelemans. Bij Nelemans Oosterhout kunt u als zakelijke – of particuliere terecht voor bouwmaterialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project. Nelemans Oosterhout is gevestigd op Damweg 4 in Oosterhout.

Een compleet aanbod aan bouwmaterialen bij Nelemans, dé bouwmarkt van Oosterhout

Bij Nelemans Oosterhout vindt u een compleet assortiment aan bouw- en afbouwmaterialen om uw (zakelijk) project te realiseren. Bij de bouwmarkt in Oosterhout is een Bouwcenter bouwshop en een afhaalmagazijn gevestigd waar we u graag adviseren over bouw-, afbouw-, hout- en plaatmaterialen. Maar daarnaast ook over andere producten zoals: (elektrisch) gereedschappen, bevestigingsmiddelen, elektra, kitten, klimmaterialen, producten voor uw persoonlijke bescherming en een modieuze lijn stoere werkkleding. De medewerkers van Nelemans Oosterhout, staan voor u klaar voor het vinden van de juiste materialen voor de realisatie van uw (zakelijk) project.

Online materialen bestellen bij Bouwcenter Nelemans Oosterhout

Het grote assortiment bouw- en afbouwmaterialen dat te vinden is op de vestiging van Nelemans in Oosterhout, is ook online te bestellen via www.bouwdeals.nl(particuliere klanten) of iBouwM@p (zakelijke klanten).

Top