Nieuws

Warema: De specialist op het gebied van zonwering

Door: Deel:

Warema is dé leverancier op het gebied van zonwering. Of je nu zoekt naar binnen, buiten of terras zonwering; het hoogwaardige en complete assortiment biedt je precies wat je zoekt. Sinds enige tijd is Bouwcenter Nelemans een officiële Warema vakhandelaar. Heb je dus behoefte aan zonlicht management, dan helpen onze specialisten je graag verder.

Wil je meer weten over Warema en de mogelijkheden? Lees dan snel onderstaande nieuws blog. Dan zorgen we samen ervoor dat jouw uitdagingen op het gebied van zonlicht binnenkort verleden tijd zijn.

zonweringzonwering

Warema zonwering

Het managen van zonlicht is noodzakelijk. Je kunt zonnestraling immers niet beïnvloeden. In de markt zijn ontzettend veel mogelijkheden. Warema is specialist en levert binnen, buiten en terras oplossingen. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd door het merk zelf. Hieronder lees je wat Warema zoal aanbiedt:

  • Binnenzonwering: Denk aan: horizontale- en verticale jaloezieën, rolgordijnen, plissés en paneelgordijnen

binnen zonwering

  • Buitenzonwering: Denk aan: buiten jaloezieën, rolluiken, kozijn-screens, lichtgeleidingssytemen, grote lamellen en hor/pollen roosters. Daarnaast levert Warema ook zonweringen voor het terras (zonnezeilen, -schermen en lamellendaken) en oplossingen voor serres.

buitenzonwering

Welke zonwering heb je nodig?

Is het de bedoeling dat het de woning koel houdt? Heb je een terras en zoek je naar beschutting? Of wil je graag vliegen, muggen, wespen en andere beestjes buiten de deur houden? Op basis van deze vragen kun je een selectie maken van relevante producten.

Buitenzonwering zorgt ervoor dat de hete zonnestralen, nog voordat ze het glas van de ramen bereiken, worden tegengehouden. Hierdoor blijft je woning koel, zelfs tijdens de meest hitte dagen van het jaar. Binnenzonwering heeft daarentegen een meer decoratieve functie. Het product wordt aan de binnenkant van de ramen geplaatst en is daardoor onderdeel van je interieur. Desalniettemin is ook de binnenzonwering effectief tegen de warmte van buiten.

warema-zonnescherm

Bespaar op je energierekening

Naast comfort biedt een zonwering vaak ook een lagere energierekening. Dit is van toepassing in zowel de zomer als de winter. Zo kun je in de winter bijvoorbeeld je rolluiken ’s avonds en ’s nachts sluiten, zodat de warmte beter binnenhuis blijft. Hierdoor kan de verwarming eenvoudig een graadje lager. In de zomer daarentegen kun je met goede zonwering afscheid nemen van je ventilatoren en airconditioning. Op deze manier bespaar je eenvoudig op je energierekening.

showroom opstelling Warema

Zonwering specialist?

Als Warema vakhandelaar helpen we je graag met het kiezen van de juiste zonwering. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie en advies. Zij helpen je graag met het kiezen van de juiste producten binnen je budget. Daarnaast kun je ook onze showroom in Etten-Leur bezoeken. Sinds kort vind je daar onze speciaal ingerichte Warema opstelling. Ideaal voor iedereen, die de producten in het echt wil ervaren.

Bron: Warema
Deel: