Nieuws

PREFAB vakbeurs 2022

Door: Deel:

De derde editie van de PREFAB vakbeurs staat 11, 12 en 13 oktober op het programma in de Brabanthallen – Den Bosch. PREFAB is de vakbeurs – en het kennisplatform – voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Het draagt bij aan kennisdeling en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector.

Leveranciers en voorlopers in deze branche tonen hun (direct toepasbare) oplossingen en experts praten de bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen. Cascoplus is als exposant aanwezig op de PREFAB vakbeurs en is te vinden in hal 1 – stand E022. Hier vertellen we graag wat we voor je kunnen betekenen en delen we onze expertise. Prefab vloeren, wanden of daken; het is allemaal mogelijk.

Entree

Via onderstaande button bemachtig je vóór maandag 10 oktober gratis toegangskaarten voor de beurs. Een kaart aan de deur kost € 25,- exclusief BTW. De PREFAB beurs valt tegelijkertijd met de vakbeurzen Energie, Zero Emission, Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Middels het entreebewijs heb je ook toegang tot deze beurzen en kennisplatformen. De beurzen zijn dagelijks te bezoeken van 10:00 tot 17:00. Wij zorgen voor verse koffie, tot dan!

 

Gratis aanmelden ›

 

 

Prefab plattegrondPrefab open uitnodiging

Deel: