Nieuws

Prefab Vakbeurs 2021

Door: Deel:

De tweede editie van de Prefab Vakbeurs staat 12, 13 en 14 oktober op het programma in de Brabanthallen – Den Bosch. De beurs richt zich tot professionals met interesse in off-site bouwen en renoveren. Bovendien tonen leveranciers en voorlopers in deze branche hun (direct toepasbare) oplossingen en praten experts de bezoekers bij over de laatste ontwikkelingen. Cascoplus is als exposant aanwezig op de Prefab Vakbeurs en is te vinden in hal 5 – stand B024. Wij vertellen je tijdens de beurs graag meer over ons prefab bouwconcept. Kom je ook?

Voor 11 oktober kun je via onderstaande button gratis toegangskaarten bemachtigen voor de beurs. Tevens valt de Prefabbeurs tegelijkertijd samen met de vakbeurzen Energie, Zero Emission, Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Middels het entreebewijs heb je ook toegang tot deze beurzen en kennisplatformen. De beurzen zijn dagelijks te bezoeken van 10:00 tot 17:00.Plattegrond Prefab Vakbeurs 2021

Direct gratis aanmelden ›

Covid-19                                  

Het evenement gaat (vooralsnog) door, omdat beurzen zijn aangemerkt als doorstroomlocaties. Voor de laatste update over de maatregelen verwijzen wij je graag door naar de site van de Prefab Vakbeurs.

 

 

Deel: