Nieuws

Hörmann garagedeur: Kies voor Europa’s nr. 1 aanbieder

Door: Deel:

Een garagedeur is een belangrijke investering, want deze gaat jarenlang mee. Bouwcenter Nelemans levert als officiële Hörmann dealer een compleet assortiment aan Hörmann garagedeuren. Er zijn diverse mogelijkheden aan handmatige en elektrische deuren. Daarnaast kun je de gekozen garagedeur personaliseren met verschillende opties aan kleuren, materialen en motieven. Zo zorg je ervoor dat ook de garage geheel aansluit bij het interieur van jouw huis. Lees hieronder meer over de verschillende mogelijkheden aan Hörmann garagedeuren bij Bouwcenter Nelemans.

Nieuw! Holonite garage dorpel

Nieuw in ons assortiment zijn de prefab dorpels van Holonite die perfect geplaatst kunnen worden in combinatie met een garagedeur van Hörmann. Er zijn speciaal 3-tal dorpels ontwikkeld die enkel en alleen toepasbaar zijn op de onderstaande Hörmann garagedeuren. Deze dorpels zijn exclusief op de markt en uitsluitend verkrijgbaar via Bouwcenter Nelemans.

De voordelen van een Holonite prefab dorpel:

  • Perfecte aansluiting tussen garagedeur en dorpel
  • Het is een onderhoudsarm product
  • Licht in gewicht, ca. 30 kg per dorpel
  • Bestand tegen allerlei weersomstandigheden en zorgt voor een optimale temperatuurovergang tussen de binnen- en buitenzijde
  • Altijd bij Bouwcenter Nelemans uit voorraad leverbaar (antraciet kleur)
  • Op aanvraag verkrijgbaar in meerdere kleuren

Naast het faciliteren van de producten verzorgt Nelemans ook de begeleiding en montage van de Hörmann garagedeur met Holonite dorpel op de bouwplaats. Tevens kun je langskomen in onze showroom in Etten-Leur voor het opdoen van inspiratie en het maken van een keuze in de gewenste deur en extra opties.

sectionaal garagedeur

De perfecte combinatie – Hörmann garagedeuren met prefab dorpel van Holonite

Kanteldeur in de garage

De klassieke kanteldeur in de garage draait bij het openen in zijn geheel onder het plafond weg. Hiermee neem je wat ruimte in aan de binnenkant van de garage om de deur te openen en sluiten. Het systeem kan handmatig gebruikt worden of je kunt er een elektrische garagedeur van maken door het plaatsen van een aandrijving. Voor de verschillende stalen motieven kun je kiezen uit meer dan 200 kleuren. Er zijn ook een aantal motieven voor houten kanteldeuren mogelijk.

Kanteldeur Holonite prefab dorpel voor kantel deur

Holonite dorpel kanteldeur: Type 2375 | Type 2500

Sectionaal garagedeur

Wil je minimale ruimte innemen met je nieuwe garagedeur, dan is een sectionaal deur een goede optie. Deze deuren openen automatisch met een schuifsysteem omhoog en liggen vervolgens onder het plafond. Zo is er gegarandeerd meer ruimte in en voor de garage, en blijft de hele doorgang vrij. Sectionaaldeuren kunnen in elke garage worden geplaatst; of de garageopening nu rechthoekig is, schuin loopt, een segment- of een rondboog heeft. Daarom zijn ze ook zeer geschikt voor latere renovatie. Er is een keuze uit diverse materialen zoals staal of hout. Vervolgens zijn er verschillende profileringen mogelijk, zoals de S-, M-, L- of cassette profilering.

sectionaal deur in de garage holonite prefab dorpel voor sectionaaldeur

Holonite dorpel sectionaaldeur: Type 2375 | Type 2500

Openslaande garagedeuren

Een openslaande garagedeur biedt een gemakkelijke toegang tot de garage en bijgebouwen. Je haalt dus gemakkelijk je fiets of gereedschap uit de garage met een openslaande deur. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid.  Bij openslaande deuren heb je een ruime keuze uit diverse panelen, kleuren, motieven, handgrepen en scharnieren.

Openslaande deur Holonite prefab dorpel openslaande deur

Holonite dorpel openslaande deur : Type 2375 | Type 2500

Garagedeur met loopdeur

Wanneer je graag een sectionaal deur of kanteldeur in de garage wilt en toch van het gemak van een openslaande deur wilt genieten, is een loopdeur of zijdeur een goede optie. Via de loopdeur betreed je gemakkelijk en snel de garage, zonder dat de hele kanteldeur geopend hoeft te worden. Ook handig voor kinderen en/of eventuele gasten die het huis via de garage betreden. Kies een passende zijdeur bij de sectionaal deur en zorg zo voor een uniforme look van je huis.

garagedeur met loopdeur

Maatwerk Hörmann garagedeuren bij Bouwcenter Nelemans

Iedere garage is anders. Daarom zijn al onze garagedeuren maatwerk. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw nieuwe garagedeur perfect aansluit bij de ruimte, wind- en waterdicht is en goed beveiligd tegen inbraak. Met een ruime keuze uit diverse materialen en kleuren kunnen alle garagedeuren helemaal naar smaak worden gefabriceerd.

Een Hörmann garagedeur kopen

Ben je benieuwd naar het assortiment Hörmann garagedeuren en alle mogelijkheden aan materialen, kleuren en motieven? Neem dan een kijkje in onze showroom in Etten-Leur. Onze specialisten vertellen je graag alles over de beste opties aan Hörmann garagedeuren. Gratis persoonlijk advies en inspiratie om jouw wensen te realiseren. Neem nu contact op of kom langs.

Bron: Hörmann
Deel: