Aanbiedingen Nieuws

Hörmann garagedeur: Kies voor Europa’s nr. 1 aanbieder

Door: Deel:

Ben je op zoek naar een Hörmann garagedeur? Profiteer dan nu van de aantrekkelijke aanbieding op de garagesectionaaldeur ‘RenoMatic’. De RenoMatic garagedeur gaat verticaal open en ligt onder het plafond. Hierdoor maak je optimaal gebruik van de ruimte zowel in als voor je garage.

Over de aanbieding

De garagesectionaaldeur RenoMatic wordt geleverd inclusief de ProMatic 3 aandrijving. De deur is dubbelwandig geïsoleerd en heeft 42 millimeter dikke panelen. Dit zorgt voor een hoge warme-isolatie, een goede stabiliteit en een aangenaam rustige loop. Alle deuroppervlakken worden geleverd met zilverkleurige verzinking en beschermingslak op de binnenzijde van de deur.

De actie is van toepassing op de afmetingen: 2375 x 2000 mm, 2375 x 2125 mm, 2500 x 2000 mm en 2500 x 2125 mm.

Hörmann aanbieding

De Hörman garagedeur aanbieding is van toepassing op:

M-profilering:

  • Woodgrain in 6 actiekleuren en 3 decors (Vanaf €1399* inclusief montage)
  • Het Woodgrain oppervlak heeft een robuuste en authentieke zaagsnedemotief.

M profilering Hörmann garagedeur

M profilering kleuren garagedeuren

L-profilering: 

  • Planar in 6 actiekleuren en 3 decors (Vanaf €1599* inclusief montage)
  • Een Planar oppervlak wordt gekenmerkt door een gladde uitstraling
  • Het decor kleuroppervlak wordt aangeboden in 3 actiedecors

L-profilering garagedeur

Kleuren L-profilering garagedeuren

Dealers Hörmann garagedeuren

Ben je op zoek naar deals voor Hörmann garagedeuren? Bouwcenter Nelemans is een exclusieve Hörmann partner. Wij helpen je graag verder met alles op het gebied van garagedeuren. Ben je daarnaast ook op zoek naar een keuken, badkamer, tegels, vloer, kast of andere soort deuren? Ook dan kun je bij ons terecht. Bezoek onze showroom in Etten-Leur en laat je inspireren.

Afspraak maken ›

*De afgebeelde kleuren en oppervlakken zijn niet kleurbindend. Alle kleurgegevens zijn vergelijkbaar met RAL-kleuren. Prijswijzigingen en -fouten voorbehouden. Vrijblijvende adviesprijs inclusief 21% btw voor de actiematen (RenoMatic: 2375 x 2000 mm, 2375 x 2125 mm, 2500 x 2000 mm, 2500 x 2125 mm) inclusief montage, exclusief demontage en exclusief afvoer oude deur. Actie is geldig tot en met 31-12-2020.

Bron: Hörmann
Deel: