Moderne keukens

De uitstraling van een moderne keuken wordt bepaald door de juiste combinatie van kleuren, materialen, apparatuur en opbergruimte. Dit type keuken is minimalistisch ingericht en wordt, in tegenstelling tot de landelijke of industriële stijl, niet getypeerd door drukke details, losstaande keukenapparatuur en open keuken kastjes. Eenvoud staat hier centraal.

In de moderne keuken wordt zo min mogelijk gespeeld met kleuren, materialen en maten. Hierdoor creëer je niet alleen een unieke rust en evenwicht in je interieur; ook geeft het een chique design uitstraling. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom vind je diverse modellen, waar onze keuken experts je graag bijstaan in je keuzeproces.

Design keukens Sensum

Een moderne keuken koop je bij Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Keuken voor ieders budget

Een keuken waar je je thuis voelt. Een keuken waar je met passie staat te koken. Wij bieden keukens aan voor ieders budget; wees welkom.

Afspraak thuis bij jou mogelijk

Wil je liever dat wij bij jou thuis komen voor een afspraak? Dat kan bij ons! Meten we meteen even de juiste maten voor je op.

Innovatieve apparatuur

Apparatuur wat bij jouw stijl hoort, apparatuur waar jij blij van wordt… wij hebben het!

Laat je inspireren

De keuken is de relaxruimte van het moderne huis. We hebben tegenwoordig een hectisch leven waarin niets stilstaat. De keuken van de toekomst is hier op ingericht. Zo is het niet meer alleen een plek om te koken en eten, maar een plek waar we achter onze laptop werken, studeren en waar we samenkomen voor een goed gesprek met een bijbehorend hapje en drankje. 

Om je optimaal te laten genieten en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, vind je in de moderne keukens van Bouwcenter Nelemans alleen de beste keukenapparatuur, innovatieve keukenhulpmiddelen en opbergmogelijkheden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom een keertje vrijblijvend langs!