Moderne keukens bij Bouwcenter Nelemans

Moderne keukens: betaalbare luxe

De uitstraling van moderne keukens wordt bepaald door de juiste combinatie van kleuren, materialen, apparatuur en opbergruimte. Dit type keuken is minimalistisch ingericht en wordt, in tegenstelling tot de landelijke of industriële stijl, niet getypeerd door drukke details, losstaande keukenapparatuur en open keuken kastjes. Eenvoud staat hier centraal.

Moderne keuken - Showroom Nelemans

Wat is een moderne keuken?

In de moderne keuken wordt zo min mogelijk gespeeld met kleuren, materialen en maten. Hierdoor creëer je niet alleen een unieke rust en evenwicht in je interieur; ook geeft het een chique design uitstraling. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom vind je diverse modellen, waar onze keuken experts je graag bijstaan in je keuzeproces.

Moderne opstellingen

De moderne keuken is vaak tijdloos en in alle soorten keukenopstellingen te realiseren. Ga je voor een prachtig en strak keukeneiland? Of past een rechte opstelling beter bij jouw ruimte? Wat je situatie ook is, onze specialisten helpen je graag op het gebied van alle soorten keukens. Andere populaire moderne opstellingen zijn:

  • U-keukens
  • Parallel opstelling
  • Moderne hoekkeuken
  • T- en U-keukens
Luxe moderne keukens van Nelemans
Kookeiland moderne keuken

De optimale relax- en woonkeuken

De keuken is de relaxruimte van het moderne huis. We hebben tegenwoordig een hectisch leven waarin niets stilstaat. De keuken van de toekomst is hier op ingericht. Zo is het niet meer alleen een plek om te koken en eten, maar een plek waar we achter onze laptop werken, studeren en waar we samenkomen voor een goed gesprek met een bijbehorend hapje en drankje. 

Moderne kleuren

De moderne keuken wordt gekenmerkt door strakke kleuren en lijnen. Met name (glans)wit is populair. Maar ook grijs, zwart, taupe en nog veel andere kleuren zijn geschikt voor deze hedendaagse keukenstijl. Wil je ook nog wat warme tinten verwerken? Kies dan voor houtelementen of bijvoorbeeld een opvallende kleur.

Apparatuur en hulpmiddelen

Om je optimaal te laten genieten en zo efficiënt mogelijk te werk te gaan, vind je in de keukens van Bouwcenter Nelemans alleen de beste keukenapparatuur, innovatieve keukenhulpmiddelen en opbergmogelijkheden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom een keertje vrijblijvend langs! 

Bouwcenter Nelemans showroom moderne keukens
Keuken inspiratie
Siemens Keuken | Moderne, witte, greeploze keuken | Bouwcenter Nelemans

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is op het gebied van moderne keukens? Bezoek dan onze showroom in Etten-Leur. Wil je er zeker van zijn dat één van onze adviseurs beschikbaar is? Plan dan van te voren een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kun je verwachten?

  • Deskundig advies op maat
  • Alle keukens naar eigen wens en smaak
  • Innovatieve apparatuur
  • Van ontwerp tot en met montage
  • Afspraak bij jou thuis of in onze showroom
Moderne sensum keuken

Moderne showroomkeukens

Ontdek onze selectie van moderne showroomkeukens. Iets voor jou? Bezoek eens onze showroom in Etten-Leur. Wij helpen je graag verder.

banner showroom collectie

Moderne maatwerk keukens

keuken inrichten tips en advies

Ontwerp je eigen keuken