Moderne badkamer

Moderne badkamers: strak, tijdloos en luxe

Moderne badkamers

Moderne badkamers passen bij een eigentijdse levensstijl. Een moderne badkamer is functioneel, tijdloos en oogt ruim doordat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, natuurlijk materialen en rustige kleuren. Is deze badkamer stijl iets voor jou? Ontdek dan alles over moderne badkamers op deze pagina en in onze showroom.

Exclusieve moderne badkamer
Moderne badkamers foto's
Moderne badkamer 2020

Moderne badkamer 2020

Wanneer je kiest voor een moderne badkamer in 2020, ben je verzekerd van een tijdloze ruimte waar je jaren van kunt genieten. In een moderne badkamer wordt vaak gekozen voor grote, strakke elementen met een minimalistisch opbouw om een ruimtelijk gevoel te creëren. We zien ook vaak dat andere badkamer stijlen, zoals landelijk, industrieel of klassiek, gecombineerd worden met de moderne elementen of andersom. 

In een moderne badkamer kan het allemaal! We hebben alles in huis om je moderne badkamer naar eigen wens in te richten. Wil je zelfs iets echt unieks? Ontdek dan onze exclusieve badkamers en laat je inspireren.

Het juiste meubilair

Een moderne badkamer komt echt tot zijn recht door de keuze van de badkamer meubelen. Denk aan een vrijstaand bad als blikvanger, een inloopdouche, waarbij de vloer niet onderbroken wordt, waardoor je automatisch het gevoel van een ruime badkamer krijgt. Daarnaast wordt er in een moderne badkamer gebruik gemaakt van zwevend sanitair, zoals een toilet en wastafel die aan de muur zijn bevestigd. Dat is niet alleen praktisch bij het schoonmaken, maar de badkamer oogt hierdoor tevens ruimer. Daarnaast zijn moderne badkamers voorzien van extra comfort, zoals soft-close laden en ingebouwde verlichting. 

Moderne badkamers met hout
De mooiste moderne badkamers vind je in de showroom van Bouwcenter Nelemans

Bepaal de kleuren en ruimte

Moderne badkamers zijn geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes. Heb je al een goed idee welke kleuren, opstelling en materialen het beste passen bij je interieur? Of wil je meer inspiratie opdoen? Probeer dan eens onze gratis badkamer ontwerp tool. Daarnaast ben je natuurlijk altijd welkom in onze showroom. Wil je er zeker van zijn dat een adviseur uitgebreid de tijd voor je heeft? Maak dan van te voren een afspraak.

Maak je industrieel interieur compleet