Moderne badkamers bij Nelemans

Bij een eigentijdse levensstijl hoort een moderne badkamer. Een moderne badkamer heeft een eigentijdse uitstraling, is functioneel en oogt ruim doordat er gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen, natuurlijk materialen en rustige kleuren.  

Een badkamer komt echt tot zijn recht door de keuze van de badkamer meubelen. Denk aan een vrijstaand bad als blikvanger,  een inloopdouche, waarbij de vloer niet onderbroken wordt, waardoor je automatisch het gevoel van een ruime badkamer krijgt. Daarnaast wordt er in een moderne badkamer gebruik gemaakt van zwevend sanitair, zoals een toilet en wastafel die aan de muur zijn bevestigd. Dat is niet alleen praktisch bij het schoonmaken, maar de badkamer oogt hierdoor tevens ruimer. Daarnaast zijn moderne badkamers  voorzien van extra comfort, zoals soft-close laden en ingebouwde verlichting. 

Ben je benieuwd naar de kenmerken, hoe je de badkamer modern inricht of wil je graag meer inspiratie opdoen?  Kom langs in onze showroom en laat je inspireren.

Maatwerkkasten & badkamers Nelemans

Jouw moderne badkamer koop je bij Bouwcenter Nelemans

Deskundig advies

Bouwcenter Nelemans heeft kundig personeel in dienst en werkt nauw samen met monteurs om jou van de allerbeste kwaliteit te voorzien.

Badkamers voor ieders budget

Een badkamer waar je kunt ontspannen. Wij bieden badkamers aan voor ieders budget; wees welkom.

Sanitair & maatwerk

Kies voor sanitair, tegels en maatwerk wat bij jou past. 

Laat je inspireren

Wanneer je kiest voor een moderne badkamer, ben je verzekerd van een tijdloze ruimte waar je jaren van kunt genieten. In een moderne badkamer wordt vaak gekozen voor grote, strakke elementen met een minimalistisch opbouw om een ruimtelijk gevoel te creëren.  We zien ook vaak dat andere badkamerstijlen, zoals landelijk, industrieel, design of klassiek, gecombineerd worden met de moderne elementen of andersom. 

In een moderne badkamer kan het allemaal! We hebben alles in huis om je moderne badkamer naar eigen wens in te richten. Lees mee en laat je inspireren.

Magnum Heating