Maatwerk keukens

Maatwerk keukens: 100% jouw smaak.

Maatwerk keukens vakmanschap

Bij maatwerk keukens zijn de ruimte en wensen volledig naar jouw voorkeuren aangepast. Werkelijk alles kan en mag. Mix en match fronten, handgrepen en werkbladen naar eigen smaak en beslis zelf hoe de indeling eruit komt te zien. Onze keukenspecialisten begeleiden je gedurende het hele proces. Vanaf de eerste potloodschets, tot de 3D tekening en de uiteindelijke montage. Zo ben je ervan verzekerd dat alles past en alles klopt.

Keuken maatwerk - Passie
Waarom een maatwerk keuken?

Waarom een maatwerk keuken?

De woon- en leefkeuken, het kloppend hart van jouw huis. De plek waar de dag wordt doorgenomen, genoten wordt van lekker eten en gezelligheid. Het is de plek waar een keukenprins –en/of prinses geboren wordt. Als fijnproever ben je op zoek naar een keuken die past bij jouw persoonlijke smaak, stijl, situatie en persoonlijke wensen.

Echter, bij het uitzoeken van een keuken, komen sommige mensen erachter dat het standaard assortiment niet past bij hun ruimte, voorkeur en smaak. Met een maatwerk keuken kun je de zoektocht naar jouw droomkeuken alsnog succesvol afronden. Het maakt het proces wellicht zelfs een stuk leuker.

De voorbereiding

De tijd dat de keuken ondergeschikt was aan de rest van de woning is voorbij. In woonkeukens wordt geleefd en genoten. Om hier optimaal van te kunnen genieten, wordt de keuken voorzien van de beste keukenapparatuur. Van luxe kranen tot de stoomoven en van wijnklimaatkast tot luxe fornuis met ingebouwde afzuigapparatuur. 

Wanneer je besluit een maatwerk keuken aan te schaffen is het verstandig om goed geïnformeerd te werk te gaan. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De beschikbare ruimte
  • De opstelling van de keuken
  • De stijl van de keuken
  • De keukenapparatuur
  • Het gebruiksgemak

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt stijlen, kleuren, designs, materialen en elementen eindeloos combineren. 

Maatwerk keuken Beda
Showroomkeuken Collectie – Detail 51

Het verschil tussen op maat en maatwerk

Een maatwerk keuken is niet hetzelfde als een keuken op maat. Onze keukens worden namelijk altijd op maat geleverd. Iedere ruimte is anders. Er zijn dus altijd aanpassingen nodig om een keuken passend te leveren.

Maatwerk gaat een stap verder. Het gaat om unieke wensen, die niet in de gangbare collectie passen. Hierbij kun je denken aan speciale materialen, kleurstellingen, fronten en beslag.

Samen met onze keukenadviseur ontwerpen we als het ware een keuken vanaf een blanco uitgangspositie. Er zijn geen beperkingen qua vorm, maten en afwerkingen.

In het proces staat vakmanschap en passie centraal.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Onze keukenadviseurs helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken. Dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van maatwerk zijn ze een ideale gesprekspartner.

Wat kun je verwachten?

  • Deskundig advies op maat
  • Betrokken begeleiding van het ontwerp tot en met montage
  • Afspraak bij jou thuis of in onze showroom

Onze showroom is gevestigd in Etten-Leur, op korte afstand van Breda, in Noord-Brabant.

Maatwerk keukens breda

Ontwerp ieder detail

banner showroom collectie

Voorbeelden maatwerk keukenopstellingen

Bekijk ook onze andere maatwerkoplossingen