Maatwerk keukens

Bouwcenter Nelemans Showroom keuken zwart

Een maatwerk keuken is een keuken die helemaal is aangepast aan de ruimte,  aan de mogelijkheden en aan jouw wensen. Werkelijk alles kan en mag. Mix en match fronten, handgrepen en werkbladen naar eigen smaak en beslis zelf hoe de indeling eruit komt te zien. Onze keukenspecialisten begeleiden je gedurende het hele proces: vanaf de eerste potloodschets, tot de 3D tekening en de uiteindelijke montage. Zo ben je ervan verzekerd dat alles past en alles klopt.

Bouwcenter Nelemans Showroom Keuken wit

Ontwerp jouw droomkeuken

Bouwcenter Nelemans Showroom keuken zwart

Deskundig advies

Bij Bouwcenter Nelemans werkt kundig personeel. Laat je adviseren.

Topmerken keukenapparatuur

Ook voor maatwerk keukens werken wij met topmerken keukenapparatuur. 

Alles voor in en om jouw huis

Bij Bouwcenter Nelemans verkopen wij méér dan maatwerk keukens; badkamers, vloeren, deuren en bouwmaterialen.

Afspraak bij jou thuis mogelijk

Wil je liever dat wij bij jou thuis komen? Neem vrijblijvend contact op; wij komen graag bij jou thuis.

Jouw maatwerk keuken als lust voor het oog

De tijd dat de keuken ondergeschikt was aan de rest van de woning is voorbij. In woonkeukens wordt geleefd en genoten. Om hier optimaal van te kunnen genieten, wordt de keuken voorzien van de beste keukenapparatuur; van luxe kranen tot stoomoven en van wijnklimaatkast tot luxe fornuis met ingebouwde afzuigapparatuur. 

Wanneer je besluit een maatwerk keuken aan te schaffen is het verstandig om goed geïnformeerd te werk te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare ruimte waar de keuken geplaatst moet worden, de opstelling van de keuken, de stijl van de keuken, de apparatuur en het gebruiksgemak. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Je kunt stijlen, kleuren, designs, materialen en elementen eindeloos combineren. 

Bouwcenter Nelemans Showroom

Bekijk hier onze andere maatwerk oplossingen